Yardım Hangi ISS sağlayıcısına geçmeliyim?

Smtcee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
822
Arkadaşlar selam,

Yakın bir süre sonra TT sözleşmesi bitecek ve 50 mbit download 5 mbit upload paketine 140₺ ödüyordum fakat yeni sözleşmede 140₺ olan fatura ücreti indirimli(!) fiyatıyla 179₺ olacakmış. Ne kadar doğru bilemiyorum artık.

Ankara/Etimesgut bölgesinde yaşıyorum ve altyapım 100 mbit destekliyor. Memnun kaldığınız bir ISS sağlayıcısı var mı, öneriniz nedir? Halihazırda bulunan kotamın kapanmadan başka bir ISS sağlayıcısına nasıl geçirmem gerek?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar selam,

Yakın bir süre sonra TT sözleşmesi bitecek ve 50 mbit download 5 mbit upload paketine 140₺ ödüyordum fakat yeni sözleşmede 140₺ olan fatura ücreti indirimli(!) fiyatıyla 179₺ olacakmış. Ne kadar doğru bilemiyorum artık.

Ankara/Etimesgut bölgesinde yaşıyorum ve altyapım 100 mbit destekliyor. Memnun kaldığınız bir ISS sağlayıcısı var mı, öneriniz nedir? Halihazırda bulunan kotamın kapanmadan başka bir ISS sağlayıcısına nasıl geçirmem gerek?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ankara/Keçiören’de TR altyapısı üzerinden Türknet fiber kullanıyorum.
99₺ ödüyorum. 110/9 hız alıyorum.
Haziran’da 140₺ olacak.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ankara/Keçiören’de TR altyapısı üzerinden Türknet fiber kullanıyorum.
99₺ ödüyorum. 110/9 hız alıyorum.
Haziran’da 140₺ olacak.
Ben de kayseride 100/100 alıyorum. Normalde 8 upload veriyorlardı ben nedense simetrik internet alıyorum.

NetSpeed onerrim. Hem uygun hem dusuk ping hemde tum hizi sorunsuz aliyorum. Ayrica musteri hizmetleri cok ilgili.

Geri