Neler Yeni

Rehber Hangi Kart Ne Kadar Cashback Veriyor?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,501
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar YT Premium'a gelen zamdan sonra ön ödemeli kartların ne kadar Cashback verdiğini bilgilendirmek istedim.

PAPARA;
YouTube Premium; 30TL'ye kadar 15TL
Amazon Prime; 7,90TL'ye kadar 4TL
Netflix; 46TL'ye kadar 23TL
Spotfiy; 30TL'ye kadar 15TL

EXXEN; 54,90TL'ye kadar 27.5TL

TOSLA;
YouTube Premium %50 İade En fazla 9TL

Spotify %50 İade En fazla 9TL
Deezer %50 İade En fazla 9TL
BluTV, Netflix, Exxen ve S Sport Plus için %50 İade, Hepsi için Toplam en fazla 15TL

İNİNAL;
Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden ilk kez harcama yapacak olan ininal kullanıcıları için 10TL İndirim yapıyor.

PAYCELL;
TV+, Blutv, Exxen, Gain, Youtube Premium, Bein Connect, S Sport+, Mubi, Fizy, Spotify, Youtube Music ve Deezer’da %50 İade, Hepsi için Toplam En Fazla 30TL

POKUS;
BluTV, Exxen, Gain ve Netflix için %50 İade, Hepsi İçin En Fazla 25TL
Deezer Premium, Muud Premium, Spotify Premium ve Youtube Premium için %50 İade, Hepsi için Toplam En Fazla 15TL
S Sport Plus için %50 İade.

Son düzenleme:

Atyxah

80+ Silver
Tosla da iyidi ilk başlarda da sonradan toshbacklar azaldı papara tokatladı tabi,
tosla var bende papara alamıyorum alabilsem ikisini de kullanıcam da kimliğinde fotoğrafı olmayanlar için tosla ideal
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi sistem değişmediyse

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
tosla var bende papara alamıyorum alabilsem ikisini de kullanıcam da kimliğinde fotoğrafı olmayanlar için tosla ideal
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi sistem değişmediyse
hala paparadan daha çok kullanıyorum hoşuma gidiyor istemsizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Dostlar YT Premium'a gelen zamdan sonra ön ödemeli kartların ne kadar Cashback verdiğini bilgilendirmek istedim.

PAPARA;
YouTube Premium; 30TL'ye kadar 15TL
Amazon Prime; 7,90TL'ye kadar 4TL
Netflix; 46TL'ye kadar 23TL
Spotfiy; 30TL'ye kadar 15TL

EXXEN; 54,90TL'ye kadar 27.5TL

TOSLA;
YouTube Premium %50 İade En fazla 9TL

Spotify %50 İade En fazla 9TL
Deezer %50 İade En fazla 9TL
BluTV, Netflix, Exxen ve S Sport Plus için %50 İade, Hepsi için Toplam en fazla 15TL

İNİNAL;
Netflix, Spotify veya Youtube Premium işyerlerinden ilk kez harcama yapacak olan ininal kullanıcıları için 10TL İndirim yapıyor.

PAYCELL;
TV+, Blutv, Exxen, Gain, Youtube Premium, Bein Connect, S Sport+, Mubi, Fizy, Spotify, Youtube Music ve Deezer’da %50 İade, Hepsi için Toplam En Fazla 30TL

POKUS;
BluTV, Exxen, Gain ve Netflix için %50 İade, Hepsi İçin En Fazla 25TL
Deezer Premium, Muud Premium, Spotify Premium ve Youtube Premium için %50 İade, Hepsi için Toplam En Fazla 15TL
S Sport Plus için %50 İade.

hocam disney+ cashback var mı ?

Top Bottom