Ama onda 1 tane fan var hava nereden alacakBence sharkoon
Banada kasanın hava akışı kötü gibi geldi ikisinide alma bence frisby kötü bir marka bence sharkoon da hava akışı yetersiz gibiBence sharkoon
İkisinden birini kesin almam gerekiyorBanada kasanın hava akışı kötü gibi geldi ikisinide alma bence frisby kötü bir marka bence sharkoon da hava akışı yetersiz gibi
O zaman sharkoon aradaki fiyat farkına psu alırsınİkisinden birini kesin almam gerekiyor
sharkoon al illaki fan takma yerleri vardı takarsın o kadar kötü olduğunu sanmıyorum frisby almaİkisinden birini kesin almam gerekiyor
Kanka şuan pc toplama aşamasında gözüküyor ne yapıyım kasayı değiştirmem içinsharkoon al illaki fan takma yerleri vardı takarsın o kadar kötü olduğunu sanmıyorum frisby alma
Şuan pc toplama aşamasında gözüküyor kasayı değiştirmem lazım ne yapayımO zaman sharkoon aradaki fiyat farkına PSU alırsın
Aynen frisby almak acayip saçma kasa çok kötüsharkoon al illaki fan takma yerleri vardı takarsın o kadar kötü olduğunu sanmıyorum frisby alma
aldıysan yapıcak bir şey yokKanka şuan PC toplama aşamasında gözüküyor ne yapıyım kasayı değiştirmem için
Post automatically merged:
Şuan PC toplama aşamasında gözüküyor kasayı değiştirmem lazım ne yapayım
Abi şuan incehesapda pc toplanıyor aşamasında gözüküyor kasayı değiştirmem lazım nasıl yapayımFrisby almayın.
Nerden sipariş verdinKanka şuan PC toplama aşamasında gözüküyor ne yapıyım kasayı değiştirmem için
Post automatically merged:
Şuan PC toplama aşamasında gözüküyor kasayı değiştirmem lazım ne yapayım