Neler Yeni

hangi kasayı almalıyım

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
arkadaşlar daha işlemci kesin değil ama ya intel olcak ya amd ama şuan konu bu değil ben size 2 anakartı da yazıcam ve birkaç kasa modeli yazıcam olmadı burdaki site linkini atıcam bana hangisi daha iyi diye söylerseniz güzel olur teşekkür ederim şimdiden ve siz fiyatlara şey yapmadan kıbrıstayım o yüzden genel olarak daha pahalı türkiyedeki kasa şeyini bilmiyorum gerçi ama siz sadece yazdıklarımı karşılaştırın fiyata takılmayın
MSI MAG FORGE 100R TEMPERLİ ATX GAMING KASA 2164TL
PERFORMAX OASIS RGB 650W 80+ BRONZ SIYAH(bunun içinde psu da geliyor) 2044TL
DARKFLASH DARKFLASH DLX21-MESH MID TOWER 2035 TL
PERFORMAX HELLFIRE RGB ATX 550W 80+ BRONZ BEYAZ(bunun içinde psu da geliyor) 2360TL
PERFORMAX TYRANT 2100TL
DARKFLASH AQUARIUS-MESH RGB MID TOWER 650W 80+(bunun içinde psu da geliyor) 1924TL

Sitenin linki de bu eğer bunlar olmaz derseniz yada diğerlerine bakmak isterseniz burdan bakıp da önerebillirsiniz

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
arkadaşlar daha işlemci kesin değil ama ya intel olcak ya amd ama şuan konu bu değil ben size 2 anakartı da yazıcam ve birkaç kasa modeli yazıcam olmadı burdaki site linkini atıcam bana hangisi daha iyi diye söylerseniz güzel olur teşekkür ederim şimdiden ve siz fiyatlara şey yapmadan kıbrıstayım o yüzden genel olarak daha pahalı türkiyedeki kasa şeyini bilmiyorum gerçi ama siz sadece yazdıklarımı karşılaştırın fiyata takılmayın
PERFORMAX HELLFIRE RGB ATX 550W 80+ BRONZ BEYAZ(bunun içinde psu da geliyor) 2360TL
PERFORMAX TYRANT 2100TL
DARKFLASH AQUARIUS-MESH RGB MID TOWER 650W 80+(bunun içinde psu da geliyor) 1924TL

Sitenin linki de bu eğer bunlar olmaz derseniz yada diğerlerine bakmak isterseniz burdan bakıp da önerebillirsiniz
O siteden alınacaksa dlx-21 ve corsair icue 4000x öneririm fiyata takılmayın demişsiniz.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
PERFORMAX TYRANT 2100TL

Attığın site dolandırıcı sitesi gaiba bu fiyatlar ne. Aralarından DLX21 alınabilir attıklarından. mümkünse maxima V20 de alınır yaı fiyat.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Attıklarının hiç birine sistemimi emanet etmem ben

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
O siteden alınacaksa dlx-21 ve corsair icue 4000x öneririm fiyata takılmayın demişsiniz.
corsair olanını önü mesh değil hava sirkülasyonunda problem çıkarmasın istediğim şeylerden biri o çünkü iyi olsun yani hava akışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayn bak oraya kadar okumuşum sonra kasaya bakmışım şansım :alien::alien::alien::alien: KKTC'nin tek alışveriş sitesi bu mu? akakçe teknofiyat gibi siteler yok mu?
yok hep kenar mahalle bilgisayarcıları

ayn bak oraya kadar okumuşum sonra kasaya bakmışım şansım :alien::alien::alien::alien: KKTC'nin tek alışveriş sitesi bu mu? akakçe teknofiyat gibi siteler yok mu?
diğerleri ise hep dolar yada euro satıyorlar ve daha kazık oluyor

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
corsair olanını önü mesh değil hava sirkülasyonunda problem çıkarmasın istediğim şeylerden biri o çünkü iyi olsun yani hava akışı

yok hep kenar mahalle bilgisayarcıları

diğerleri ise hep dolar yada euro satıyorlar ve daha kazık oluyor
Yanlarından hava alıyor ve büyük kaliteli bir kasa. Dlx-21 de güzeldir ama yani. Aquarius biraz daha düşük kalite ama ben ona da kurardım sistemimi. Bir dönem bir çok kişi aldı o kasayla sistem

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Darkflash kasaların içindeki psular iyi aslında idare eder
şey nasıl olur peki warcry compact hava alışı açısından biraz gairp alttan alıyor havayı ve sanmıyorum burdaki ***** ordusu kullanmayı bilsin kasayı

Yanlarından hava alıyor ve büyük kaliteli bir kasa. Dlx-21 de güzeldir ama yani. Aquarius biraz daha düşük kalite ama ben ona da kurardım sistemimi. Bir dönem bir çok kişi aldı o kasayla sistem
birde sana zahmet şunlara da bakar mısın
MSI MPG GUNGNIR 110M TEMPERLI ATX GAMING
COOLER MASTER K500 RGB MID TOWER

usta sistem rx 6600 xt li hani o yüzden güzel hava akışı sağlam kaliteli bir şey lazım bana sanırım başka sitelere de bakıcam

Son düzenleme:

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
şey nasıl olur peki warcry compact hava alışı açısından biraz gairp alttan alıyor havayı ve sanmıyorum burdaki ***** ordusu kullanmayı bilsin kasayı

birde sana zahmet şunlara da bakar mısın
MSI MPG GUNGNIR 110M TEMPERLI ATX GAMING
COOLER MASTER K500 RGB MID TOWER

usta sistem rx 6600 xt li hani o yüzden güzel hava akışı sağlam kaliteli bir şey lazım bana sanırım başka sitelere de bakıcam
K500 ü beğenmedim 110m in 240 mm sıvı soğutucu desteği var üst tarafta, hava akışının iyi olduğunu biliyorum. warcry compact almazdım fanus gibi ve hava akışı pek iyi değil gibi duruyor tam bilmiyorum o kasayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,164
Üyeler
167,934
Son üye
EmreAslan
Top Bottom