Neden pekiPowerboost olanı satmayın derim.
Aynen haklısın psu konumu fark ettirmiyor gibi zatenPowerboost olanı satmayın derim. Dediğinize göre hava akışı ve görüntüsü daha iyi. Corsair olan bayağı eski ve hava akışı iyi değil.
One fan takicaktim hhd ssd yerini cikarmamk gerek sonrasında koycak yer yokPowerboost olanı satmayın derim. Dediğinize göre hava akışı ve görüntüsü daha iyi. Corsair olan bayağı eski ve hava akışı iyi değil.
Eğer ikisini de satarsanız 350 TL civarı bütçeniz olursa bunu öneririm;Ona zamanım yok ama eger alıcısı çıkarsa öyle yaparım
O her türlü ztn PowerBoost a 300e alıcı varEğer ikisini de satarsanız 350 TL civarı bütçeniz olursa bunu öneririm;
GAMETECH X-coler Micro Atx Mesh Rgb Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH X-coler Micro Atx Mesh Rgb Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Psu ile beraberO her türlü ztn PowerBoost a 300e alıcı var
Sisteminiz nedir?O her türlü ztn PowerBoost a 300e alıcı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu ile beraber
Ön taraf full mesh galibaikisini de satıp şunu alabilirsin hava akışı çok iyi kendim de kullanıyorum görünüşü de gayet güzel orda fotoğrafta kötü çıkmış fanları küçük değil
VENTO Neptune VG07F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus
VENTO Neptune VG07F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasainventus.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Sistem ryzen 5 1600 af 8gb 2400mhz ram 480gb ssd a320m h msi gtx 1050 gaming xSisteminiz nedir?
Powerboost'u 300'e satıp 50 TL ekleyip Gametech X Cooler Mesh almak mantıklı olur. Diğeri kasayı da satıp PSU alınabilir.