Neler Yeni

Hangi klavye daha iyi?

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Arkadaşım klavye alıcak bunlardan birini seçicek kararsız kalmış hangisi daha iyi sizce ? Hepsi kötüyse bu bütcede red switch klavye önerebilirsiniz.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Calypso iyi ama ben Ogre tercih ederdim. Bile desteği ve görünüşü daha şık geliyor bana.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşım klavye alıcak bunlardan birini seçicek kararsız kalmış hangisi daha iyi sizce ? Hepsi kötüyse bu bütcede red switch klavye önerebilirsiniz.
Calypso en temizi ve sorunsuz olanı, şu anlık onu öneririm.
Ben SABER kullanıyorum, 2 ay oldu neredeyse.
Gayet memnunum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Abi Gamepower klavyeler bana neden görüntü olarak çok dandik geliyor ? heleki ışıklandırması...

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
özellik olarak çok yakınlar hangisi sana daha konforlu ve şık gözükürse onu al

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Calypso candır herkese öneririm.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Önerim yok yani ben Fiyat performans da iyi değilim ben git kaliteli marka al derim fakat Gamepower kötü demiyorum, görüntü olarak kalitesiz duruyor yada ürün fotolarını düzgün çekemiyorlar :D.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Ogrenin bilek desteği çok kötü bence. Hem deri olması terletebilir hem klavyeden ayrı geliyor hemde yırtılma riski var. Ben de calypso alırdım şahsen.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Gamepower Saber Red Switch kullanıyor eşim, ara arada ben. Çok güzel klavye tavsiye ederim. 3 ayı geçti bir problemle karşılaşmadık.
Fakat forumda karşılaşan arkadaşlarda varmış. Sonuç olarak tercih yine arkadaşınıza kalıyor.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Gamepower Saber Red Switch kullanıyor eşim, ara arada ben. Çok güzel klavye tavsiye ederim. 3 ayı geçti bir problemle karşılaşmadık.
Fakat forumda karşılaşan arkadaşlarda varmış. Sonuç olarak tercih yine arkadaşınıza kalıyor.
Ah be, var bir hayalimiz. 😍

Top Bottom