Hangi klavye daha iyi?

The Notorious

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Arkadaşım klavye alıcak bunlardan birini seçicek kararsız kalmış hangisi daha iyi sizce ? Hepsi kötüyse bu bütcede red switch klavye önerebilirsiniz.

Calypso iyi ama ben Ogre tercih ederdim. Bile desteği ve görünüşü daha şık geliyor bana.

Arkadaşım klavye alıcak bunlardan birini seçicek kararsız kalmış hangisi daha iyi sizce ? Hepsi kötüyse bu bütcede red switch klavye önerebilirsiniz.
Calypso en temizi ve sorunsuz olanı, şu anlık onu öneririm.
Ben SABER kullanıyorum, 2 ay oldu neredeyse.
Gayet memnunum.

Abi Gamepower klavyeler bana neden görüntü olarak çok dandik geliyor ? heleki ışıklandırması...

Calypso candır herkese öneririm.

Önerim yok yani ben Fiyat performans da iyi değilim ben git kaliteli marka al derim fakat Gamepower kötü demiyorum, görüntü olarak kalitesiz duruyor yada ürün fotolarını düzgün çekemiyorlar :D.

Ogrenin bilek desteği çok kötü bence. Hem deri olması terletebilir hem klavyeden ayrı geliyor hemde yırtılma riski var. Ben de calypso alırdım şahsen.

Gamepower Saber Red Switch kullanıyor eşim, ara arada ben. Çok güzel klavye tavsiye ederim. 3 ayı geçti bir problemle karşılaşmadık.
Fakat forumda karşılaşan arkadaşlarda varmış. Sonuç olarak tercih yine arkadaşınıza kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,997
Üyeler
197,802
Son üye
rUlexx12
Geri