Neler Yeni

Hangi klavye daha iyi

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Bekdaş
Gamepower saber blue switch mekanik klavye mi
HyperX Alloy Core RGB mebran klavye mi hangisini önerirsiniz mekanik mi yoksa yarı mekanik mi

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bu fiyat bandında sık sık reddragon mekanik klavyeleri bulunuyor. Bence onlara yönelin.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kalitesiz mekanik klavyeler bir kaç ay geçmeden switch sorunu çıkarır. Switch değiştirmek veya garantiyle uğraşmak ayrı dert. Tam halloldu derken başka tuş bozulur felan.
Ucuz mekanik klavye yerine kaliteli membran çok daha uzun ömürlü ve konforlu olacaktır.

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Bekdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalitesiz mekanik klavyeler bir kaç ay geçmeden switch sorunu çıkarır. Switch değiştirmek veya garantiyle uğraşmak ayrı dert. Tam halloldu derken başka tuş bozulur felan.
Ucuz mekanik klavye yerine kaliteli membran çok daha uzun ömürlü ve konforlu olacaktır.
Switch msrkası oatemu yani en iyi markalardan diye biliyorum yanlışsa düzeltebilirsiniz

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Switch msrkası oatemu yani en iyi markalardan diye biliyorum yanlışsa düzeltebilirsiniz
Monster k3 pro sahibiyim. Outemu red switchten yapılma.
Asya pazarında outemu iyi sayılsa da bence kaliteli değil. Alman malı Cherry Mx candır.
Aldıktan 10 12 ay geçince W tuşu sorun çıkarttı. Allah'tan garanti değişim verdi şuan 6. ayda sorun yok. Eski ve yeni iki klavyede de outemu red switch var ama bu seferki biraz daha farklı model gibi geldi.
Çevremde de red dragon gibi uygun fiyatlı bir kaç marka klavye kullananlar oldu neredeyse hepsi şikayetçiydi. Hepsinde içinde outemu red veya blue switch vardı.
Ayrıca Logitechin Bluetooth klavyesinide yıllardır kullanıyorum bana mısın demiyor. Öyle mekanik hisli vs de değil. Kaliteli membran, ucuz mekaniği eşeği suya götürür susuz getirir hızını alamaz bir dam eşeği de susuz getirir. 😁

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,970
Üyeler
167,225
Son üye
nitchipa
Top Bottom