Xpg nin bilek desteği çok hoşmsi vigor gk50 elit vs xpg summoer
bilek deteği çok önemli değil kullanış olarak hangisi daha iyidir işte tuş hissiyatı falanXpg nin bilek desteği çok hoş
Bilek desteğinin kalitesine bağlı olarak iyi oynarsın zaten. Kullanmadım ama dediğim gibi xpg çok hoşbilek deteği çok önemli değil kullanış olarak hangisi daha iyidir işte tuş hissiyatı falan
ikisinde swich kalitesi gayet iyi ben olsam xpg tercih ederdimbilek deteği çok önemli değil kullanış olarak hangisi daha iyidir işte tuş hissiyatı falan
White switch derken ikisindede white switch yok?white switchleri merak etmiyoeum değil oyüzden çok arada kadlım
nasıl yok gk50 elit box white switchWhite switch derken ikisindede white switch yok?
Ben olsam o fiyata bunu alırdım. Tabi bunun en iyi özelliği modlanması çok kolay olması ama genede sağlam klavye.![]()
KEMOVE SnowFox Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu PBT Tuş Kapağı Gateron Eksen Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir Anahtarlar RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Tam Tuşlarla Programlanabilir
Yalnızca US$89.99, en iyi KEMOVE Kar tilkisi Mekanik Klavye 61 Tuşlar %60 NKRO bluetooth 5.1 Type-C Çift Modlu PBT Tuş Kapağı Gateron Eksen Anahtarı Çalışırken Değiştirilebilir Anahtarlar RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Tam Tuşlarla Programlanabilir online satış mağazasını toptan fiyata...tr.banggood.com
Neresinde yazıyor ki sadece kailh low profile olduğu yazıyornasıl yok gk50 elit box white switch
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta kailh markasıda
kardeşim bak itopyaya yaz msi vigor gk50 elite kailh box white switch çıkarNeresinde yazıyor ki sadece kailh low profile olduğu yazıyor