iyi forumlar herkese , mekanik klavye deneyimim yok membran kullanırım her zaman . Fazla sesli bi klavye istemiyorum tok ve kalın bi ses ama blue switch gibi de sesli olmamalı red switch ya da başka öneri varsa açığım.
Dierya dk61 ve Vooka Troll adlı iki klavye arasında kaldım aralarında bariz fiyat farkı var özelliklerinde bir sürü şey yazıyor ama anlamıyorum .Dierya 1k ya denk geliyor diğeri 500 tl . Bir kere al temiz al diyerek dierya mı almalıyım sizce ? klavyelerde tr düzeni de yok bildiğim kadarıyla ancak oyunda wasd kullanıcağım için pek sorun olcanı sanmıyorum şimdiden teşekkürler
Dierya dk61 ve Vooka Troll adlı iki klavye arasında kaldım aralarında bariz fiyat farkı var özelliklerinde bir sürü şey yazıyor ama anlamıyorum .Dierya 1k ya denk geliyor diğeri 500 tl . Bir kere al temiz al diyerek dierya mı almalıyım sizce ? klavyelerde tr düzeni de yok bildiğim kadarıyla ancak oyunda wasd kullanıcağım için pek sorun olcanı sanmıyorum şimdiden teşekkürler
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com