Neler Yeni

Hangi Klavye ? Farklı tavisyelere açığım ...

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
iyi forumlar herkese , mekanik klavye deneyimim yok membran kullanırım her zaman . Fazla sesli bi klavye istemiyorum tok ve kalın bi ses ama blue switch gibi de sesli olmamalı red switch ya da başka öneri varsa açığım.
Dierya dk61 ve Vooka Troll adlı iki klavye arasında kaldım aralarında bariz fiyat farkı var özelliklerinde bir sürü şey yazıyor ama anlamıyorum .Dierya 1k ya denk geliyor diğeri 500 tl . Bir kere al temiz al diyerek dierya mı almalıyım sizce ? klavyelerde tr düzeni de yok bildiğim kadarıyla ancak oyunda wasd kullanıcağım için pek sorun olcanı sanmıyorum şimdiden teşekkürler :)

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up+++

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
iyi forumlar herkese , mekanik klavye deneyimim yok membran kullanırım her zaman . Fazla sesli bi klavye istemiyorum tok ve kalın bi ses ama blue switch gibi de sesli olmamalı red switch ya da başka öneri varsa açığım.
Dierya dk61 ve Vooka Troll adlı iki klavye arasında kaldım aralarında bariz fiyat farkı var özelliklerinde bir sürü şey yazıyor ama anlamıyorum .Dierya 1k ya denk geliyor diğeri 500 TL . Bir kere al temiz al diyerek dierya mı almalıyım sizce ? klavyelerde tr düzeni de yok bildiğim kadarıyla ancak oyunda wasd kullanıcağım için pek sorun olcanı sanmıyorum şimdiden teşekkürler :)

Dierya varken diğer hurdaya bakma bile.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
kral aslında senin nicki unuttum senden cevap bekliyorum da olduda :D amazon prime hesap acsam daha mı uyguna gelioyor dierya ? bide aynının beyazına baktım ancak aynı özellikleri yok neden ?
Dierya klavyeyi bilmediğimden ona yorum yapmayacağım. Bende prime var, şu fiyat gözüküyor.
resim_2023-09-13_102428534.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
kral aslında senin nicki unuttum senden cevap bekliyorum da olduda :D amazon prime hesap acsam daha mı uyguna gelioyor dierya ? bide aynının beyazına baktım ancak aynı özellikleri yok neden ?
1060 TL'ye geliyor. ayrıca biri se biri e modeli o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,340
Üyeler
161,269
Son üye
Diocenes
Top Bottom