- Bütçe
- 1000
Selamlar 3 Klavye Arasında Kaldım ;
Dierya DK61 :
Gamakay MK61 :
tr.aliexpress.com
MAGIC-REFINER RK68 :
Forumda araştırdığım kadarıyla en çok önerilen klavyeler bunlar , Bunlar muadili fiyat bandı yakın klavye önerilerinizi bekliyorum
(Mavi switch tercihim ancak ses çıkartıp haz veren switchler tercihimdir.)
Oyun Amaçlı kullanıcam aynı zamanda laptop ile kullandığım için sürekli taşıyacağım.
WİFİ & Bluetooth gibi özelliklerinin olması benim için çok önemli değil ancak laptopumda yalnızca 2 port olduğu için Wifi&Blueetoth gibi avantajları güzel olabilir.
Renk önemsiz ama RGB modlanabilir olması güzel olur.
Bide klavyelerin getirilme süreleri çok uzun 4-5 temmuzdan önce gelmiyor bunları TR İçinde bulma şansımız var mı veya daha erken getirme ?
şimdiden teşekkürler.
Dierya DK61 :
Gamakay MK61 :

1054.45TRY 25% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
MAGIC-REFINER RK68 :
Forumda araştırdığım kadarıyla en çok önerilen klavyeler bunlar , Bunlar muadili fiyat bandı yakın klavye önerilerinizi bekliyorum
(Mavi switch tercihim ancak ses çıkartıp haz veren switchler tercihimdir.)
Oyun Amaçlı kullanıcam aynı zamanda laptop ile kullandığım için sürekli taşıyacağım.
WİFİ & Bluetooth gibi özelliklerinin olması benim için çok önemli değil ancak laptopumda yalnızca 2 port olduğu için Wifi&Blueetoth gibi avantajları güzel olabilir.
Renk önemsiz ama RGB modlanabilir olması güzel olur.
Bide klavyelerin getirilme süreleri çok uzun 4-5 temmuzdan önce gelmiyor bunları TR İçinde bulma şansımız var mı veya daha erken getirme ?
şimdiden teşekkürler.