TheMustyy81
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- THE MUSTYY
Merhaba arkadaşlar. Şimdi geçen klavyem bozuldu bende yeni bir klavye almaya kara verdim ben bu sefer mekanik bir klavye almaya karar verdim. Şimdi bütçem 500 tl ilk başta BİM'e HP Pavilion 800 klavyesi gelecek 2-3 gün sonra oda 500 TL. dedim onu alırım zaten videolarını falan izledeim sesi beni tatmin etmedi sonra dedimki acaba bu fiyat denginde veya aşağısında daha iyi bir klavye bulamaz mıyım diye araştırdım 8-9 tane klavye buldum tabi bunların linklerini koydum aşağıya ya benim için önemli olan sesinin beni tatmin etmesi bir de fiyatı biraz daha düşürebilirsem iyi olur siz hangisini almamı tavsiye edersiniz bu arada HP 800'ün kini de koydum maksat görün oradaki fiyat 580 TL ben BİM'den alacağım 500 TL neyse şimdiden teşekkürler.
MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Frisby Gamemax GM-X560QU Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Frisby Gamemax GM-X560QU Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Frisby Gamemax GM-X560QU Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest Redcore KB-GX8 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.296,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-G76K Attack Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 929,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-mf-product-strike-0630-kablolu-oyuncu-si-fiyati,980518113.html
MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! MF Product Strike 0565 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com