razer bu kalvye dışında önerebileceğiniz farklı klavyeler var mı mekanik olursa iyi olur ??
bu klavyenin membran olduğunu biliyorum.
klavyeler mekanik artı hotswap klavyeler, ( hotswap özelliği normal klavyelerin aksine switclerin değiştirilmesine olanak sağlıyor.)razer bu kalvye dışında önerebileceğiniz farklı klavyeler var mı mekanik olursa iyi olur ??
bu klavyenin membran olduğunu biliyorum.
knk max 1300 bütçede bana ne önerirdin
Bu var AJAZZ markası zaten bilindik ve kaliteli marka.
![]()
K86 kablosuz çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iÅ için ses döner düÄme - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
birde bu klavye var attackshark k86 buda yaz indirimi ile 2020tl küsür
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyeler mekanik artı hotswap klavyeler, ( hotswap özelliği normal klavyelerin aksine switclerin değiştirilmesine olanak sağlıyor.)
ileride switch bozuldu yada klavyenin kendi switchini beğenmezsen switch alıp takabiliyorsun.
Normal türkiyede satılan bir çok marka mekanik klavyede hotswap özelliği yok. Yani switch bozulursa değiştirmek için çok uğraşman lazım anakarta lehimli olduğu için. Lehim bilgisi gerekli.
mekanik knkmekanik mi membran mı?
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-blackwidow-v3-te-klavye-tr.html bunu aldım
Bu var AJAZZ markası zaten bilindik ve kaliteli marka.
![]()
K86 kablosuz çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth/2.4g ekran ve oyun ve iÅ için ses döner düÄme - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
birde bu klavye var attackshark k86 buda yaz indirimi ile 2020tl küsür
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyeler mekanik artı hotswap klavyeler, ( hotswap özelliği normal klavyelerin aksine switclerin değiştirilmesine olanak sağlıyor.)
ileride switch bozuldu yada klavyenin kendi switchini beğenmezsen switch alıp takabiliyorsun.
Normal türkiyede satılan bir çok marka mekanik klavyede hotswap özelliği yok. Yani switch bozulursa değiştirmek için çok uğraşman lazım anakarta lehimli olduğu için. Lehim bilgisi gerekli.
O kadar öneri yapılmış niye gidip bunu aldınız hocam ?
Rog scope II nxkablolu yada kablosuz red switch yada herhangi lineer switch önerebileceğin klavye varmı 3-4k bandında
rk61 lere baktınmıknk max 1300 bütçede bana ne önerirdin