Neler Yeni

Hangi klavyeyi mekanik klavyeyi almalıyım

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
Gamepower warlock: kendi görüş açım klavye tasarımını beğendim internette dolaşan tuş sorunları ve bazı tuşların ışıklarının yanmaması beni korkutuyor + olarak bilek desteği var alırsam blue switch
Gamepower warlock compact: yorumlarda 1 ay 3 hafta sonra tuşların çalışmadığını veya sıkıntı yaptığını söylemişler 209tl ye numpadsiz red switch
James Donkey 610S: neden büyük yazdım çünkü almak isteğim klavye şuan bu bunu alma derseniz nedenini açıklarsanız sevinirim arkadaşımda var memnun blue switch alıcam

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Saber?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Türkçe karakterler olmamasından dolayı gamepowerı sevmiyorum. Tasarım ve kalite açısından kendi kullandığım Rampage Orion' u önerebilirim. Farklı bir marka tercih edecek olursanız da switch olarak kesinlikle mavi tercih etmemenizi öneriyorum. Kırmızı, siyah olabilir.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Rampage KB-R90

Brk2000B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkehan Küçük
Öncelkle bu anketi daha dün ben açmıştım ve 20 30 kişi cevap verdi diyorlarki
warlcok uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyorlar hatta Donanım Arşivi bile yazdı
war.PNG
abdullah.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve aynı anketi 610S için oluşturdum ve hiçbir sıkıtntı yok 20 30 kişi arasında bende 610S alıcam gaming gecesinde ama bir arkadaş 20CM düşürnüş ve ışıkları gitmiş garantiye vercekmiş ama bilirsin her üründe kötü yorum yapan birsi olur sana önerim 610S

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe karakterler olmamasından dolayı gamepowerı sevmiyorum. Tasarım ve kalite açısından kendi kullandığım Rampage Orion' u önerebilirim. Farklı bir marka tercih edecek olursanız da switch olarak kesinlikle mavi tercih etmemenizi öneriyorum. Kırmızı, siyah olabilir.
Niye ya sesi güzel bence

Öncelkle bu anketi daha dün ben açmıştım ve 20 30 kişi cevap verdi diyorlarki
warlcok uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyorlar hatta Donanım Arşivi bile yazdı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ve aynı anketi 610S için oluşturdum ve hiçbir sıkıtntı yok 20 30 kişi arasında bende 610S alıcam gaming gecesinde ama bir arkadaş 20CM düşürnüş ve ışıkları gitmiş garantiye vercekmiş ama bilirsin her üründe kötü yorum yapan birsi olur sana önerim 610S
Şuan öyle gidiyor

Syv0x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
syv0x
? ne anlayaamadım
Şuan 610s gibi gidiyor

Niçin mavi etmiyorsunuz pişman mı olurum mavi alırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Şuan 610s gibi gidiyor

Niçin mavi etmiyorsunuz pişman mı olurum mavi alırsam

Ben bir heves mavi kullandım aşırı gereksiz bir çıtırtı çıkarıyor. Başta hoş gelse bile bir yerden sonra aşırı bayıyor. Ben satıp değiştirme zahmetine giriştim sırf bundan dolayı.

Top Bottom