Hangı klavyeyı tercıh etmelıyım ACİL!

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
3800

15dk ıcınde alıcam cok acıl secmem lazım max 3800tl cıkabılırım manyetık ve rapıd trıger socd teknolijisi olan vs klavye onerısıne acıgım ama bu ıkısınden tercıh etmek zorunda kalsam hangsını almalıyım ACİL

15dk ıcınde alıcam cok acıl secmem lazım max 3800tl cıkabılırım manyetık ve rapıd trıger socd teknolijisi olan vs klavye onerısıne acıgım ama bu ıkısınden tercıh etmek zorunda kalsam hangsını almalıyım ACİL
Hocam aldınız mı? öneri yapayım

almadım hocam yarına kaydırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok yok hocam bbl edıtıon var renklerı benı kendıne cekemedı bıde sıstem rengı ıle cok uyumusz
https://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740884673 stok gelirse kaçırma derim
W75 ve W60dan çok memnunum. soruların varsa cevaplarım kanka

almadım hocam yarına kaydırdım

stok yok hocam bbl edıtıon var renklerı benı kendıne cekemedı bıde sıstem rengı ıle cok uyumusz
jet 75 alabilrisin o zaman öneren çok gördüm forumda

https://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740884673 stok gelirse kaçırma derim
W75 ve W60dan çok memnunum. soruların varsa cevaplarım kanka
hocam w75 hosuma gıttı sıyah olanı fakat butcesı bıraz asıyor ve kablolu Darmoshark Top75 HE bu model cok hosuma gıttı bana ıyı bır yazım hıssıyatı ıyı ozellıkler uzun omur saglayabılır mı sorun cıkar mı yazılımı nasıldır

jet 75 alabilrisin o zaman öneren çok gördüm forumda
ılk defa duydum hocam Darmoshark Top75 HE modelınden ıyı mıdır ve farklılıkları nelerdır

hocam w75 hosuma gıttı sıyah olanı fakat butcesı bıraz asıyor ve kablolu Darmoshark Top75 HE bu model cok hosuma gıttı bana ıyı bır yazım hıssıyatı ıyı ozellıkler uzun omur saglayabılır mı sorun cıkar mı yazılımı nasıldır

ılk defa duydum hocam Darmoshark Top75 HE modelınden ıyı mıdır ve farklılıkları nelerdır
8 bin hz destekliyor birde switchler ile pcp farklı mchouse jet 75 gaming gen tr de var yorumlara bakabilirisn fazla bilgim yok sadece forumlarda tavsiye edildiğini gördüm

T

Top75 kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar alsan pişman olmazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Geri