Neler Yeni

Yardım Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Arda Yılmaz
İki tane klavye arasında kaldım. Başka öneriniz varsa alabilirim. Bilen ustalar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar :)

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bence ikisi de çok kötü kanka zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu tür klavyeleri nası kullanıyolar anlamıyorum hem renkleri çok kötü hem de yarım klavye asla kullanmam ben kullanana bi şey demem ama hayretle bakarım

Loki_0

80+
İki tane klavye arasında kaldım. Başka öneriniz varsa alabilirim. Bilen ustalar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar :)
Üstteki iyi değil zaten ama alttaki de manyetik switch klavye. Yani daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan kullan. Normal mekanik klavye istiyorsan sarı siteden aula bul 2k civarına.

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal modelini alsam sonradan kırmızı siyahli veya ona benzer tuş takımını alabilir miyim bir yerden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki iyi değil zaten ama alttaki de manyetik switch klavye. Yani daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan kullan. Normal mekanik klavye istiyorsan sarı siteden aula bul 2k civarına.

Normal modelini alsam sonradan kırmızı siyahli veya ona benzer tuş takımını alabilir miyim bir yerden?

Hoşuma gidiyor çünkü o tarz tuş takımları

Loki_0

80+

Hoşuma gidiyor çünkü o tarz tuş takımları
Evet değiştirebilirsiniz.

Top Bottom