Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Oyun için C#(Unity), C++(Unreal Engine)Oyunlar için hangi dil pc ve mobil için
Oyun için C#(Unity), C++(Unreal Engine)Oyunlar için hangi dil pc ve mobil için
Kodlamaya hevesim var, eğer öğrenmekten zevk alırsam yani çok baymazsa günde 6 saatimi falan bile ayırabilirim bunun için.Kavramayla, günlük çalışmayla bağlı, günde 2-3 saat çalışarak html ve css'i çözüyorsun 1 ay civarı, verimli çalışarak yani.
SQL sorgu işi falan.
Ama js zor, uğraştırır yani.
Bu oyun için olan diller zor diye biliyorum, doğru mu ?Oyun için C#(Unity), C++(Unreal Engine)
Hobi olarak zevkli oluyor, eğer bazı hatalar yüzünden pes etmeyip devam edersenKodlamaya hevesim var, eğer öğrenmekten zevk alırsam yani çok baymazsa günde 6 saatimi falan bile ayırabilirim bunun için.
Zaten başlayanların çoğunda heves oluyor, html bitiriyorsun hevesle, css artık biraz uzun olduğundan, heves ölmeye başlıyor, o hevesin asla ölmesine izin verme.Kodlamaya hevesim var, eğer öğrenmekten zevk alırsam yani çok baymazsa günde 6 saatimi falan bile ayırabilirim bunun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu oyun için olan diller zor diye biliyorum, doğru mu ?
Yaşım 12.Biz bu işlere 14 yaşında başlayabiliyomuz
Hocam kişiye göre değişir fakat ben bir süre oyun geliştirmeyle uğraştım zorladı beni biraz, birde o zaman yeni yeni öğreniyordum.Bu oyun için olan diller zor diye biliyorum, doğru mu ?
C# ayrı bir dert benim için ya, hatalar çok oluyor, çok uğraşmıyorum ben nedense onla, html, css, js candır.Hobi olarak zevkli oluyor, eğer bazı hatalar yüzünden pes etmeyip devam edersen
Şuan ben de bir Minecraft sunucusunda Launcher geliştirici olarak görev alıyorum. (C#)
Yani öleceğini sanmıyorum, çünkü tek motivem kodlamanın benim için tek seçenek olduğu ve öğrenemezsem sanayiye gideceğim gerçeği.Zaten başlayanların çoğunda heves oluyor, html bitiriyorsun hevesle, css artık biraz uzun olduğundan, heves ölmeye başlıyor, o hevesin asla ölmesine izin verme.
Yok onu biliyom bende PC alıp yavaş yavaş başlıcam ama böyle paralı saymalı fln işlere girebiliyomuyuz ben bu işten para kazanmak istiyomYaşım 12.
Tabiiki de.Biz bu işlere 14 yaşında başlayabiliyomuz
Doğrudur hocam, alıştım ben artık. Yine de bazen sinir krizi geçirdiğim oluyorC# ayrı bir dert benim için ya, hatalar çok oluyor, çok uğraşmıyorum ben nedense onla, html, css, js candır.
O konu hakkında bilgim yok maalesef.Yok onu biliyom bende PC alıp yavaş yavaş başlıcam ama böyle paralı saymalı fln işlere girebiliyomuyuz ben bu işten para kazanmak istiyom
Bir ; şunu bıraktığım için, kaç saat uğraştığım oldu.Doğrudur hocam, alıştım ben artık. Yine de bazen sinir krizi geçirdiğim oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konu hakkında bilgim yok maalesef.