Neler Yeni

Hangi kodlama dili/dillerini öğrenmekle başlamalıyım ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kavramayla, günlük çalışmayla bağlı, günde 2-3 saat çalışarak html ve css'i çözüyorsun 1 ay civarı, verimli çalışarak yani.
SQL sorgu işi falan.
Ama js zor, uğraştırır yani.
Kodlamaya hevesim var, eğer öğrenmekten zevk alırsam yani çok baymazsa günde 6 saatimi falan bile ayırabilirim bunun için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için C#(Unity), C++(Unreal Engine)
Bu oyun için olan diller zor diye biliyorum, doğru mu ?

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
Sağlam bir şekilde öğreneceksen Java Sc. Java ile hem web sitesi geliştirebilir, hem Pwa geliştirebilir hem de mobil uygulama geliştirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
Biz bu işlere 14 yaşında başlayabiliyomuz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kodlamaya hevesim var, eğer öğrenmekten zevk alırsam yani çok baymazsa günde 6 saatimi falan bile ayırabilirim bunun için.
Hobi olarak zevkli oluyor, eğer bazı hatalar yüzünden pes etmeyip devam edersen :D

Şuan ben de bir Minecraft sunucusunda Launcher geliştirici olarak görev alıyorum. (C#)

DaffyGraphic

80+ Silver

Bu oyun için olan diller zor diye biliyorum, doğru mu ?
Zaten başlayanların çoğunda heves oluyor, html bitiriyorsun hevesle, css artık biraz uzun olduğundan, heves ölmeye başlıyor, o hevesin asla ölmesine izin verme.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

DaffyGraphic

80+ Silver
Hobi olarak zevkli oluyor, eğer bazı hatalar yüzünden pes etmeyip devam edersen :D

Şuan ben de bir Minecraft sunucusunda Launcher geliştirici olarak görev alıyorum. (C#)
C# ayrı bir dert benim için ya, hatalar çok oluyor, çok uğraşmıyorum ben nedense onla, html, css, js candır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Zaten başlayanların çoğunda heves oluyor, html bitiriyorsun hevesle, css artık biraz uzun olduğundan, heves ölmeye başlıyor, o hevesin asla ölmesine izin verme.
Yani öleceğini sanmıyorum, çünkü tek motivem kodlamanın benim için tek seçenek olduğu ve öğrenemezsem sanayiye gideceğim gerçeği.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
C# ayrı bir dert benim için ya, hatalar çok oluyor, çok uğraşmıyorum ben nedense onla, html, css, js candır.
Doğrudur hocam, alıştım ben artık. Yine de bazen sinir krizi geçirdiğim oluyor

Yok onu biliyom bende PC alıp yavaş yavaş başlıcam ama böyle paralı saymalı fln işlere girebiliyomuyuz ben bu işten para kazanmak istiyom
O konu hakkında bilgim yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom