Neler Yeni

Hangi kodlama dili/dillerini öğrenmekle başlamalıyım ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
Yok, html, css ve js siber güvenlik konusunda fayda sağlayacağını sanmam. Sana bir kanal önereyim, mükemmel ötesi, html, css ve js burdan öğren, kendimde buradan öğrendim.

Prototurk, kanalın ismi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annenin ve babanın kredi kartı ile, fiverr, bionluk gibi sitelere dahil olursan, evet, ama vergi var oralarda da.
Yav papara ininal olmazmı onlar

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sevgili kardeşim. Sakın gücenme. Okuldaki derslerinde başarılı olamıyorsan, programlamada hepten zorlanırsın. Sözünü ettiğin arkadaşlarının notlarının kötü olduğunu hiç düşünmüyorum.
Sıkıca derslerine çalışmanı öneririm. Yoksa gerçekten Sanayinin yolu görünür.

Ama şansını da bir dene tabi. Üç ayda birden dünyayı değiştirebileceğını de hiç hayal etme. Boş hayallerden boş sonuç çıkar. Bu işi öğrenmek insanın senelerini alıyor.

Meselâ senin Wordpress veya Wix ile yapabileceklerini zaten senden başka da herkes yapabilir. Bunun için sana neden para ödesin?

Önce ders, sonra vakit kalırsa genel (yada temel) programlama. Bu benim sana önerim.

YunusOZ

80+ Bronze
Peki bunları 3 ayda öğrenmek mümkün müdür ?

Hocam peki python 3 ayda öğrenilebilir mi ? Biraz zor olduğunu duydum ama.

Aslında ben mühendislikten çok siber güvenlik konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ama şöyle bir durum var. Notlarım pek iyi olmadığından belki adam akıllı bir üniversiteye gidemeyebilirim haliyle de diplomasız iş konusunda şansım daha az olur.
Yani uzun lafın kısası gönlüm siber güvenlikte ama var sayalım diplomasız bir seviyeye ulaşılabilir mi bilmediğimden bunun üzerine yoğunlaşma konusunda ikilemde kaldım.

Hocam aynı soruyu size de sorayım, gerçi sormuştum galiba hatırlamıyorum, bunları 3 ayda öğrenmek mümkün müdür ?
Diploma sadece bir adım öne götürür. Sen kendini geliştir iki adım öne geç. Piyasa, alaylı yazılımcı dolu. Kendini yeteri kadar geliştir. Ve en kötü bir üniversiteye gitmeye çalış.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sevgili kardeşim. Sakın gücenme. Okuldaki derslerinde başarılı olamıyorsan, programlamada hepten zorlanırsın. Sözünü ettiğin arkadaşlarının notlarının kötü olduğunu hiç düşünmüyorum.
Sıkıca derslerine çalışmanı öneririm. Yoksa gerçekten Sanayinin yolu görünür.

Ama şansını da bir dene tabi. Üç ayda birden dünyayı değiştirebileceğını de hiç hayal etme. Boş hayallerden boş sonuç çıkar. Bu işi öğrenmek insanın senelerini alıyor.

Meselâ senin Wordpress veya Wix ile yapabileceklerini zaten senden başka da herkes yapabilir. Bunun için sana neden para ödesin?

Önce ders, sonra vakit kalırsa genel (yada temel) programlama. Bu benim sana önerim.
Aslında derslerde başarısız olmamın sebebi yapamamam değil sadece çalışmamış olmam. Yani çalışsam yapabileceğimi düşünüyorum ama neden çalışmadım ben de bilmiyorum.
Üç ayda dünyayı da değiştireceğimi zannetmiyorum zaten, sadece geleceğim adına kendime alternatif bir gelir kapısı oluşturmak için bilgi birikimi elde etme çalışıyorum.
Hem derslerle kodlamanın nasıl bir bağlantısı var ? Kodlama yapıp da dersleri kötü olan tanıdıklarım var.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Javascript, şahsen şuan ben öğrenmeye çalışıyorum gayet zevkli.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Kaan ÇABUK