Neler Yeni

Hangi kodlama dili/dillerini öğrenmekle başlamalıyım ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam siteler için böyle nası denir, template/şablon ; yani temel bir dosya oluşturup -misal- müşterisine göre değiştirme şansımız oluyor mu ?
Eğer mümkünse web üzerine kodlama öğrenince böyle bir şey yapmak istiyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir ; şunu bıraktığım için, kaç saat uğraştığım oldu.
Hocam öyle şeyleri ben artık direkt buluyorum :D Her min 2 saat falan ayırdığım için alışıyor insan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siteler için böyle nası denir, template/şablon ; yani temel bir dosya oluşturup -misal- müşterisine göre değiştirme şansımız oluyor mu ?
Evet değiştirebilirsin.

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
Bir dev. olarak sana tavsiyelerim;
1- Öğrenir öğrenmez dışardan iş almak yerine, kendi çapında geliştirmeler yaparak kendini geliştir.
2- Bazı zamanlar zorlanacaksın, hatta unutacağın çoğu zaman olacak. O zamanlar sıkılmamaya özen göster.
3- İlerleyen zamanda birisinin altında çalışmak yerine freelance. olarak çalış.

Mobil uygulama geliştirmek istiyorsan, özellikle İOS için, MacOs tabanlı bir cihaz şart. Swift daha sağlıklı Flutter'a göre. Kendini Swift alanında geliştirmeni tavsiye ederim. Çünkü geleceği parlak ve yapabilen fazla kişi yok, herkes Flutter'a kafayı takmış. React Native bazlı uygulamalar daha işlevsel. Örneğin Flutter'da ana sayfadaki afişi değiştirmek istediğin zaman uygulamayı kullanan kişilerin güncellemesi lazım, ancak React Native ile istediğin fotoğraflar vs anlık olarak güncellemeye gerek kalmadan değişiyor.

DaffyGraphic

80+ Silver
Öyle birşeyin pek mümkün olduğunu sanmam. o anca wordpressde olur. Belirli temalar var, belirli fiyatlara, kodlamayla çok alakası yok aslında wordpressin. Çünkü, html ve css üzerinden atıyorum site kodlarsan, onu başka müşteriye satman zor, çok farlı şeyler isteniyor genelde, biri menü ister restoran için, atıyorum biri yat firması, araba firması, nasıl düzenleyip vereceksin ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
Eyw saol

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öyle birşeyin pek mümkün olduğunu sanmam. o anca wordpressde olur. Belirli temalar var, belirli fiyatlara, kodlamayla çok alakası yok aslında wordpressin. Çünkü, html ve css üzerinden atıyorum site kodlarsan, onu başka müşteriye satman zor, çok farlı şeyler isteniyor genelde, biri menü ister restoran için, atıyorum biri yat firması, araba firması, nasıl düzenleyip vereceksin ki?
Uğraşırsa düzenler de boşa uğraş bana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Haklısınız, peki bu web geliştirme dillerini hangi kaynaklardan öğrenebilirim ? Varsa bildiğiniz, mümkünse videolu kaynak önerir misiniz ?

Ek bir sorum daha olacak bu diller siber güvenlik konusunda fayda sağlar mı yoksa illa pythona falan girişmem lazım mıdır ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Haklısınız, peki bu web geliştirme dillerini hangi kaynaklardan öğrenebilirim ? Varsa bildiğiniz, mümkünse videolu kaynak önerir misiniz ?

Ek bir sorum daha olacak bu diller siber güvenlik konusunda fayda sağlar mı yoksa illa pythona falan girişmem lazım mıdır ?
Hocam btkakademi ve Udemy üzerinden öğrenebilirsiniz. Arada youtube da yardımcı olabilir.

C# Projesini atayım isterseniz bi bakarsınız.

DaffyGraphic

80+ Silver

Yok, html, css ve js siber güvenlik konusunda fayda sağlayacağını sanmam. Sana bir kanal önereyim, mükemmel ötesi, html, css ve js burdan öğren, kendimde buradan öğrendim.

Prototurk, kanalın ismi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba bu işi öğrenip para kazanabiliyomuz bu yaşta veya 15 yaşında fln
Annenin ve babanın kredi kartı ile, fiverr, bionluk gibi sitelere dahil olursan, evet, ama vergi var oralarda da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,103
Üyeler
166,152
Son üye
GhostWarior
Top Bottom