Neler Yeni

Hangi koltuğu almalıyım ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

Evet beyler 95 KG 1.85beden ölçüm,bel desteği kayıyormuş galiba hawk olanda,o sorun sıkıntı benim için ,sürekli kalktığım sabit olmadığım için kayması rahatsız eder ve kafamı rahat ettirmesi lazım. kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Ben de bu ikisi arasında kalmıştım ve Toryum olanı aldım. 90 KG sınırı var xDrive koltukta. Bilmiyorum sağlam gibi sıkıntı olmayabilir. Şu anlık bir sıkıntısı yok gibi, rahat ve güzel. Tavsiye edebilirim ama tabii ki deneme şansınız varsa deneyerek alın.

Kilodan kaynaklı hawk 120 kg'a kadar uyumluydu sanırsam. Bakabilirsiniz.

Bu arada xDrive Akdeniz modeli boy ve kg olarak daha uygun sizin için.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu ikisi arasında kalmıştım ve Toryum olanı aldım. 90 KG sınırı var xDrive koltukta. Bilmiyorum sağlam gibi sıkıntı olmayabilir. Şu anlık bir sıkıntısı yok gibi, rahat ve güzel. Tavsiye edebilirim ama tabii ki deneme şansınız varsa deneyerek alın.

Fiyatı nedir onun bi bakayım

Spinklesd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Uğur Can
Hawk al geç dostum 😌

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

Helixo

80+ Bronze

Evet beyler 95 KG 1.85beden ölçüm,bel desteği kayıyormuş galiba hawk olanda,o sorun sıkıntı benim için ,sürekli kalktığım sabit olmadığım için kayması rahatsız eder ve kafamı rahat ettirmesi lazım. kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
hawk al geç knk

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç

Pahalı hocam o aşıyo beni hawk alacağım Galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk al geç knk
Bilemedim o bel desteği sürekli kayıyor diyorlar ama sabitlenir sanıyorum ya

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Bu konuyu okudum ve konu sahibine de üzüldüm ancak benim de 3 senelik bir xDrive serüvenim oldu ve hiç bir şekilde mahçup bırakılmadım. Demir ayakları kırılmıştı önceki koltuğumda ve yüksek oranla kabahatli benim ve koşulsuz yenisi ile değiştirildi. Arkadaşın tutumu ya da o anki gelişen olaylardan mıdır nedir bilmiyorum ona öyle bir karşılık verilmiş. Sonucunda hakkını almasına sevindim ama herkese de bu olacak diye bir kaide yok sanırsam.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu konuyu okudum ve konu sahibine de üzüldüm ancak benim de 3 senelik bir xDrive serüvenim oldu ve hiç bir şekilde mahçup bırakılmadım. Demir ayakları kırılmıştı önceki koltuğumda ve yüksek oranla kabahatli benim ve koşulsuz yenisi ile değiştirildi. Arkadaşın tutumu ya da o anki gelişen olaylardan mıdır nedir bilmiyorum ona öyle bir karşılık verilmiş. Sonucunda hakkını almasına sevindim ama herkese de bu olacak diye bir kaide yok sanırsam.
Dediğin olay doğru herkeste olacak diye bir kaide yok ancak ben işimi asla riske atmam.Bunca olayla uğraşmak mı yoksa basit sorunları olan bir firma tercih etmek mi ?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Dediğin olay doğru herkeste olacak diye bir kaide yok ancak ben işimi asla riske atmam.Bunca olayla uğraşmak mı yoksa basit sorunları olan bir firma tercih etmek mi ?
Dediğim gibi bu olay hawk tarafında da yaşanabilir. Arkadaşın şansına bağlı bir şey. Kesinlikle koltuk alırken denenmesi gerekiyor. O bel desteği düşüyor mu rahat mı vs vs her şeyi gözlemleyerek almak her zaman şahsi olarak daha iyidir.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
kanka bu dünyanın en iyi koltuğunda bile yaşanabilir konularıma bakabilirsin geçenlerde aldığım nike ayakkabıda sorun çıktı :) nike da bile çıkıyo demekki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,029
Üyeler
163,423
Son üye
Eneesss
Top Bottom