Hangi koltuğu seçmeliyim?

merto043

80+
Reaksiyon skoru
2
173 boyunda 95 kiloyum.
Zio venom gaming modeli
Hawk future
Exvega andromeda 2025 koltukları arasında kaldım. Bulunduğum ilde sadece rampage ve razer koltuk deneyebildim başka da yok. Hangisini almalıyım? Varsa farklı marka model önerileriniz onlara da bakarım.

Hawk Fab serisi ne kadar çok satılıp övülse de asla iyi bir koltuk değil. Oturma yeri ve yaslandığın kısımdaki dolgu az ve betona oturuyormuşcasına bir his veriyor. 1 hafta dayanamadan iade ettim. Bu attığınız seri nasıldır bilmiyorum ama Fab serisinden sonra markaya bakış açım değişti. xDrive Anka ve Fırtına modeli kullanmaktayım ofis ve evde. İkiside gayet rahat ve kaliteli koltuklar. 2 senedir kullanıyorum hiç ya şurası şöyle böyle demedim henüz. Bahsettiğiniz Zio koltukta arkadaki açıklıklardan kaynaklı sıkıştırma ve daralma söz konusu,düz modeller kadar rahat hissettirmiyecektir sırt kısmını. Exvega görüntü olarak rahat gözüküyor xDrive Anka model ile benzer bir kalıp gibi duruyor muhtemelen rahat bir modeldir. Bahsettiğiniz koltukların kullanıcılarına ulaşmak bilgi açısından size daha iyi gelecektir ama xDrive de bi bakın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri