Neler Yeni

Hangi kontrolcüyü almayalım?

Gorogora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Öksüzoğlu
AAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
F310 yada dualshock4 muadil düşünüyorum
Çoğu oyun xbox arayüzünü desteklediği için f310 alıcam gibi sizin farklı bir tavsiyeniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Kadir
AAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
Çoğu oyun xbox arayüzünü desteklediği için f310 alıcam gibi sizin farklı bir tavsiyeniz var mı?
F710 Al 1 Yıldır Kullanıyorum 6 Ayda Bir Pil Değiştiriyorum

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mahir Cengiz

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Emre Şanda
F710 veya F310 ikisini de kimseye önermiyorum. İkisinin de bağlantı problemleri var. İlk kullanımda bir sorun yok gibi görünüyor fakat zaman geçtikçe kablolu veya kablosuz fark etmiyor. Bağlantı kopmaları, tepkime süresinin sürekli değişken olması gibi büyük sorunları var. Bende şuan F710 var. Yüzüne bile bakmıyorum artık çünkü biraz daha oynamaya çalışırsam sinirden paramparça edeceğim. 9. nesil xbox kontrolcü alacağım Ocak'ta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kutay Orhan
hocam ben kablo sevmediğimden f710 aldım 3 senedir kullanıyorum. çok memnunum diyemem arada sorun çıkarabiliyor. f310'da berbat değil ama titreşim özelliği yok. AAA oyun oynayacaksan titreşim olması iyi olur.
dualshock 4 çakma falan sakın alma 3 günlük ömrü var , boşuna para vermeyin.
biliyorum bütçenizden çok bağımsız ama çok uzun süreli bir gamepad arıyorsanız bütçeyi arttırıp xbox controller alabilirsiniz. indirime girince 2.400 e falan düşüyor.
ama bu bütçede kısıtlıysanız ve titreşim falan önemli değil derseniz f310 alabilirsiniz.

Gorogora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Öksüzoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F710 veya F310 ikisini de kimseye önermiyorum. İkisinin de bağlantı problemleri var. İlk kullanımda bir sorun yok gibi görünüyor fakat zaman geçtikçe kablolu veya kablosuz fark etmiyor. Bağlantı kopmaları, tepkime süresinin sürekli değişken olması gibi büyük sorunları var. Bende şuan F710 var. Yüzüne bile bakmıyorum artık çünkü biraz daha oynamaya çalışırsam sinirden paramparça edeceğim. 9. nesil xbox kontrolcü alacağım Ocak'ta.
Bende elime para geçinceye kadar idare edicem ilk fırsatta xbox alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün tükendi olarak gösteriyo giremedim.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Emre Şanda
Yeni oyunları eski kontrolcüler ile de oynayamıyoruz artık kabullenelim bunu :) NBA 2K25'i F710 gibi bir kontrolcüyle oynamaya çalışıyorum. Tansiyonum da benimle birlikte oynuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Kadir
Çok ağır tetikleri sert falan dendiğini gördüm nasıl sence
Yok Reis Sadece İlk Aldığında Lt Ve Rt Biraz Sert Oluyor Ama Sonra Düzeliyor Onun Dışında Güzel Pil Ömrü Fln 1 Sene Oldu 60 Cm Den 4 Kere Fln Düştü Ortalama Benim Kedi Atıyor Ama Bişe Olmadı Xbox Öneriyor İnsanlar Ama Oda Pahalı

Gorogora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Öksüzoğlu
Yok Reis Sadece İlk Aldığında Lt Ve Rt Biraz Sert Oluyor Ama Sonra Düzeliyor Onun Dışında Güzel Pil Ömrü Fln 1 Sene Oldu 60 Cm Den 4 Kere Fln Düştü Ortalama Benim Kedi Atıyor Ama Bişe Olmadı Xbox Öneriyor İnsanlar Ama Oda Pahalı
Xbox almayı istiyorum da fiyat malum pahalı elimde ps3 kontrolcüsü var bir süre onu kullanıp sonradan xbox mı alsam bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,652
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom