Temud ada vergi muhabbeti falan var diye daha bilindik yerlerden almak istiyorum.https://share.temu.com/kAw8p71juRA bunu al bence
F710 Al 1 Yıldır Kullanıyorum 6 Ayda Bir Pil DeğiştiriyorumAAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
F310 yada dualshock4 muadil düşünüyorum
Çoğu oyun xbox arayüzünü desteklediği için f310 alıcam gibi sizin farklı bir tavsiyeniz var mı?
Çok ağır tetikleri sert falan dendiğini gördüm nasıl senceF710 Al 1 Yıldır Kullanıyorum 6 Ayda Bir Pil Değiştiriyorum
Hocam bu bütçede daha iyisi yok https://share.temu.com/FtPiWU42r3AAAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
Çoğu oyun xbox arayüzünü desteklediği için f310 alıcam gibi sizin farklı bir tavsiyeniz var mı?
F710 veya F310 ikisini de kimseye önermiyorum. İkisinin de bağlantı problemleri var. İlk kullanımda bir sorun yok gibi görünüyor fakat zaman geçtikçe kablolu veya kablosuz fark etmiyor. Bağlantı kopmaları, tepkime süresinin sürekli değişken olması gibi büyük sorunları var. Bende şuan F710 var. Yüzüne bile bakmıyorum artık çünkü biraz daha oynamaya çalışırsam sinirden paramparça edeceğim. 9. nesil xbox kontrolcü alacağım Ocak'ta.AAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
hocam ben kablo sevmediğimden f710 aldım 3 senedir kullanıyorum. çok memnunum diyemem arada sorun çıkarabiliyor. f310'da berbat değil ama titreşim özelliği yok. AAA oyun oynayacaksan titreşim olması iyi olur.AAA hikayeli oyunlar oynamak için gamepad alıcam 1000- 1200 gibi fiyata çıkabilirim.
Bende elime para geçinceye kadar idare edicem ilk fırsatta xbox alıcamF710 veya F310 ikisini de kimseye önermiyorum. İkisinin de bağlantı problemleri var. İlk kullanımda bir sorun yok gibi görünüyor fakat zaman geçtikçe kablolu veya kablosuz fark etmiyor. Bağlantı kopmaları, tepkime süresinin sürekli değişken olması gibi büyük sorunları var. Bende şuan F710 var. Yüzüne bile bakmıyorum artık çünkü biraz daha oynamaya çalışırsam sinirden paramparça edeceğim. 9. nesil xbox kontrolcü alacağım Ocak'ta.
Ürün tükendi olarak gösteriyo giremedim.Hocam bu bütçede daha iyisi yok https://share.temu.com/FtPiWU42r3A
Yok Reis Sadece İlk Aldığında Lt Ve Rt Biraz Sert Oluyor Ama Sonra Düzeliyor Onun Dışında Güzel Pil Ömrü Fln 1 Sene Oldu 60 Cm Den 4 Kere Fln Düştü Ortalama Benim Kedi Atıyor Ama Bişe Olmadı Xbox Öneriyor İnsanlar Ama Oda PahalıÇok ağır tetikleri sert falan dendiğini gördüm nasıl sence
Xbox almayı istiyorum da fiyat malum pahalı elimde ps3 kontrolcüsü var bir süre onu kullanıp sonradan xbox mı alsam bilemedimYok Reis Sadece İlk Aldığında Lt Ve Rt Biraz Sert Oluyor Ama Sonra Düzeliyor Onun Dışında Güzel Pil Ömrü Fln 1 Sene Oldu 60 Cm Den 4 Kere Fln Düştü Ortalama Benim Kedi Atıyor Ama Bişe Olmadı Xbox Öneriyor İnsanlar Ama Oda Pahalı
Reis Bence F710 Al Xbox Biraz Pahalı Geldi Ama Sen BilirsinXbox almayı istiyorum da fiyat malum pahalı elimde ps3 kontrolcüsü var bir süre onu kullanıp sonradan xbox mı alsam bilemedim