Gamepad olarak ne almalıyım

TMR ile hall effect arasında baya fark var. Özellikle kullanım ömrü açısından fark atar. Yarın joystickler drift sorunu çekerse tmr taş gibi devam eder.
Hocam tmr ve hall arasındaki asıl fark aslında güç kullanımı ve isabet. Tmr hall effect ile yaklaşık aynı ömre sahipken hem hall effectten daha az güç tüketiyor yani batarya süresini artırıyor hem de daha duyarlu olduğundan daha isabetli bir kullanım sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 her türlü daha iyi ama. Membran buton seviyorsanız supernova alınabilir ama mekanik butonlar benim gözümde her zaman üstündür

Hocam tmr ve hall arasındaki asıl fark aslında güç kullanımı ve isabet. Tmr hall effect ile yaklaşık aynı ömre sahipken hem hall effectten daha az güç tüketiyor yani batarya süresini artırıyor hem de daha duyarlu olduğundan daha isabetli bir kullanım sunuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 her türlü daha iyi ama. Membran buton seviyorsanız supernova alınabilir ama mekanik butonlar benim gözümde her zaman üstündür
Anladım üstad ben ömrü de çok daha uzun, drift sorunu neredeyse olmuyor diye biliyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri