Neler Yeni

Hangi kreatini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
Selamlar, spora başlayalı bayağı oldu bölgesele geçeli de bir ayı geçti. Kreatin takviyesi almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

supplementler.com markası ile hardline fiyat olarak biraz daha pahalı. fiyat performans olarak en mantıklısı kingsize gibi gözüküyor. sizce aradaki fiyat farkına değer mi pahalı olanlardan birini alsam?

Creapure olması çok bir fark yaratır mı? fiyat farkına değer mi?

Kreatin + glutamin daha etkili olur mu? Şöyle bir ürün buldum.

Son düzenleme:

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Herhangi bir markanın kreatin monohidrat alman yeterli çok fazla değişmiyor ve ayrıca ailede ırsi bir saç dökülmesi varsa bunu hızlandırabilir bilgin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Monohidrat daha iyi çözülüyor hem elimili daha güzel ben onu tavsiye ediyorum, amino asitler de marka fark etmiyor pek oranları değişmiyor
uyarı için teşekkürler, düzelttim.

Creapure olmasının ekstra bir faydası olur mu peki?

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Veviel

80+
Hayırlı olsun kral 2 veya 2.5 hafta sonra vucut etkisini göstermeye başlar bol su içmeyi unutma böbreklerin yorulmasın
ve bu arada yükleme yapmıcaksan günlük 5-10 gram alabilirsin ben 5 gram alıyordum şuan ara verdim seninde bir süre kullandıktan sonra ara vermeni öneririm zaten ara verdikten sonra etkisi 1-2 hafta devam ediyor 6-7 gün ara verdikten sonra tekrardan başla böbrek sağlığın için muhtemelen bunları zaten araştırmışsındır yinede söyleyeyim dedim

Top Bottom