Neler Yeni

Öneri Hangi kripto sitesi daha güvenilir?

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Selam dostlar yeni bi yatırımcıyım ve hangi sitenin ne kadar güvenilir olduğu fikrinde takıldım kaldım komisyon olarak baktığım zaman bınance en mantıklısı geliyor şikayet olarak baktığımda tabii ki genel olarak hepsinde şikayet var ancak paribu gibi btcturk gibi firmalar yerli olduğu için daha güvenilir geliyor ama baktığınız zaman komisyon oranları yüksek sizce hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Selam dostlar yeni bi yatırımcıyım ve hangi sitenin ne kadar güvenilir olduğu fikrinde takıldım kaldım komisyon olarak baktığım zaman bınance en mantıklısı geliyor şikayet olarak baktığımda tabii ki genel olarak hepsinde şikayet var ancak paribu gibi btcturk gibi firmalar yerli olduğu için daha güvenilir geliyor ama baktığınız zaman komisyon oranları yüksek sizce hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden.
Binance adamdır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Binance/BTCTurk Pro. Önerim BTCTurk pro olur. Binance küsüratlı bakiyeleri çektirmiyor niyese.

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki küsüratsız bakiye girdiğinizde çekebiliyo musunuz cüzdanda küsüratlı olsa da?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance çekim ücreti ne kadar alıyor bir de her bankadan para aktarımı sağlayabiliyor muyuz?
Evet. Mesela 25,26 XLM var diyelim. 25' ini çekebiliyorsun. 0,26' yı vermiyor cüzdanda duruyor öyle.:D

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Binance

RevDeisDou

80+ Titanium