Yardım Hangi Kulaklığı Almalıyım.

Reaksiyon skoru
0
Asus Rog Pelta ve Steelseries Nova 5x modelleri arasında kaldım hangisini alacağımı seçemedim sizce hangisini almalıyım yada bunun dışında bu fiyat bandında önerdiğiniz kablosuz kulaklık varmı

hocam 1.5 sene önce aldım aşırı memnunum cs2 oynuyorum ağırlıklı mikrofon fetişi oldu millet karşıya çok net gidiyo ses, bende wireless modeli var kablolu çok sıkıntı etmiyorsan kablolusunu al eğer sabit bir yerde oynuyorsan çok dert etme kablolu olması daha iyi hem daha net hemde daha dayanıklı oluyolar

Kablosuza geçmeyi düşünüyorum ve dediğim gibi bu iki model arasında kaldım hs80max de güzel ama aklımdaki kulaklıklar pelta veya nova 5x bunlar hakkında bir düşüncen varsa paylaşırsan sevinirim.

bence rog pelta daha iyi kaliteli bir model daha iyi yani ama ikisinide kullanan biri cevap verse daha iyi olur ben senin yerinde olsam rog pelte alırdım

Nova 5x aldım 2 hafta önce kesinlikle öneririm. SS yi normalde hiç sevmem ama kulaklıkta başarılılar

Asus Rog Pelta ve Steelseries Nova 5x modelleri arasında kaldım hangisini alacağımı seçemedim sizce hangisini almalıyım yada bunun dışında bu fiyat bandında önerdiğiniz kablosuz kulaklık varmı
Nova 5X tavsiye ederim alan bir kaç arkadaşım var ve hepside fazlasıyla memnunlar.

Selamlar rahatsızlık veriyorum kusura bakmayın benim son konu ya bakarmısınız sizi etiketledim ama yapamadım heralde yardımcı olurmusunuz sistem upgrade için
Konuyu bulamadım maalesef istersen özel mesaj atabilirsin eve geçince yardımcı olurum

Logitech g g733 Bu kulaklığada bakabilirsin istersen bütçene uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri