Yardım Hangi kulaklık daha iyi ?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Razer kraken V3 x
Gamepower Kai titanium
Yayın yapacağım için mikrofon çok önemli ve blakshark V2 hyperx cloud 2 Corsair vs mikrofonları kötü olduğu için istemiyorum 2k bütçeme göre 2'sinin mikrofonu iyi ama arada kaldım öneri yapabilirsiniz mikrofonu iyi olsun sürücü 50mm olsun yeter bütçem 2k Max 200-300tl aşabilirim teşekkürler

Razer Blackshark, Steelseries kullanmadan önce Gamepower kulaklık vardı. Ondaki gerek discord olsun mikrofon ve ses kalitesi üst düzeydi. Ama malzeme kalitesi kötüydü.

Razer kraken V3 x
Gamepower Kai titanium
Yayın yapacağım için mikrofon çok önemli ve blakshark V2 hyperx cloud 2 Corsair vs mikrofonları kötü olduğu için istemiyorum 2k bütçeme göre 2'sinin mikrofonu iyi ama arada kaldım öneri yapabilirsiniz mikrofonu iyi olsun sürücü 50mm olsun yeter bütçem 2k Max 200-300tl aşabilirim teşekkürler
bence razer blackshark v2x al uzun süre kullandım zamanında düştü kalktı uçtu deprem gördü su gördü bana mısın demedi ses kalitesi ve mikrofon olarak da iyidir

Razer Blackshark, Steelseries kullanmadan önce Gamepower kulaklık vardı. Ondaki gerek discord olsun mikrofon ve ses kalitesi üst düzeydi. Ama malzeme kalitesi kötüydü.
Mikrofon dip ses var çoğu incelemede mikrofon testinde blackshrak'ın dip ses olduğu için mik konusunda bana gore yi ama konu da ki kulakliklardaki kadar değil

Mikrofon dip ses var çoğu incelemede mikrofon testinde blackshrak'ın dip ses olduğu için mik konusunda bana gore yi ama konu da ki kulakliklardaki kadar değil
Razer Blackshark arka plandaki sesleri mikrofondan karşıya veriyor.

Razer kraken V3 x
Gamepower Kai titanium
Cloud 3 al. Ses kalitesi olsun, mikrofonu olsun her şeyi çok iyi durumda şuan da.

Online FPS oyunları oynayacaksan Valorant, CS GO gibi V3X iyi değil. HyperX Cloud 3 alabilirsin, daha yüksek not vermişler.

Screenshot_1.jpg

Mikrofon ses kalitesi olarak da aynı V3X ile. İstersen siteden ses örneğini dinleyebilirsin.

Screenshot_2.jpg

Razer kraken V3 x
Gamepower Kai titanium
bende razer v2 x var cidden çok güzel bir kulaklık aşırı rahat biraz büyük sadece onun dışında hiç bir sorun yaşamadım

Geri