Hangi Laptop ? (2 Seçenek Var)

metamorph

80+
Reaksiyon skoru
19

arkadaşlar ikisi de aynı fiyatta. biri r7 5800h + 16gb DDR ram. diğeri i5 12500h + 8gb ddr5 ram. sizce hangisini almak daha mantıklı? 8gb ramli olanı alırsam bi 700-800 tl ram masrafı da olacak. bi de alıp ram taktırırsam garantiye girer mi? bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar ikisi de aynı fiyatta. biri r7 5800h + 16gb DDR ram. diğeri i5 12500h + 8gb ddr5 ram. sizce hangisini almak daha mantıklı? 8gb ramli olanı alırsam bi 700-800 TL ram masrafı da olacak. bi de alıp ram taktırırsam garantiye girer mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
bence gaming.gen.tr dekini al ram alıp taktırırsan garantisi bence gider sonuçta onların verdikleri parça değil ama gaming.gen.tr den sorabilirsin

bence gaming.gen.tr dekini al ram alıp taktırırsan garantisi bence gider sonuçta onların verdikleri parça değil ama gaming.gen.tr den sorabilirsin
hepsiburada'daki laptobun işlemcisi daha iyi ve rami de ddr5 4800mhz. o yüzden garantiden düşmeyecekse onu almak mantıklı gibi ama düşüp düşmeyeceğini nasıl öğrenebilirim bilmiyorum.

arkadaşlar ikisi de aynı fiyatta. biri r7 5800h + 16gb DDR ram. diğeri i5 12500h + 8gb ddr5 ram. sizce hangisini almak daha mantıklı? 8gb ramli olanı alırsam bi 700-800 TL ram masrafı da olacak. bi de alıp ram taktırırsam garantiye girer mi? bilgilendirirseniz sevinirim.

benim attığım laptopların hem işlemcileri hem ramleri daha iyi gibi sanki. fiyat olarak da 500TL daha ucuzlar sizin attığınızdan. niye bu laptopu öneriyorsunuz acaba soğutma performansı, paneli vs daha mı iyi? bilmediğim için soruyorum

benim attığım laptopların hem işlemcileri hem ramleri daha iyi gibi sanki. fiyat olarak da 500TL daha ucuzlar sizin attığınızdan. niye bu laptopu öneriyorsunuz acaba soğutma performansı, paneli vs daha mı iyi? bilmediğim için soruyorum
hayır mantıksız bir öneri yapmış
Post automatically merged:

ddr5 li olanı al 600 e de ram alır devam edersin

hayır mantıksız bir öneri yapmış

ddr5 li olanı al 600 e de ram alır devam edersin
i5 11400h=r7 5800h zaten, neresi mantıksız ?

ayrıca acer soğutma olarak daha iyidir

Geri