Hangi laptop daha iyi

Reaksiyon skoru
2
Beyler sizce yazılım ve oyun için
Lenovo Legion 5 Pro mu yoksa Asus Rog Zephyrus M16 mi iyidir
Her ikisi i7 16 GB Ram 1Tb M2 SSD
Lenovonun Ekran Kartı "Nvidia GeForce RTX3070 Boost 6GB"
Asusun Ekran Karti "Nvidia GeForce RTX4060 8GB Max Performance

Asus kalitesi zaten biliniyor ayriyeten ekran kartı da daha iyi gibi. Bütün lenovolarda öyle mi bilmiyorum ama sinir bozucu şekilde laptopun baş kısmı sallanıyor fiyat farkı fazla değil bence asus tercih edilebilir.
Eyw kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus kalitesi zaten biliniyor ayriyeten ekran kartı da daha iyi gibi. Bütün lenovolarda öyle mi bilmiyorum ama sinir bozucu şekilde laptopun baş kısmı sallanıyor fiyat farkı fazla değil bence asus tercih edilebilir.
Kral 8GB 4060 i besleyecek kadar yeterlimidir

Eyw kral

Daha bilgili arkadaşlar varsa onlar bilir. ben 3050 kullanıyorum 4 gb sorun yaşamadım

Zephyrusta eğer sıkıntısı düzeldiyse alınabilir.
Adaptör yeterli olmuyordu diye biliyorum. Her yerden videoları izleyip kontrol etmek gerekir

@HmzaY yaşamıştı problem sana anlatabilir veya konusuna bakabilirsin

Zephyrusta eğer sıkıntısı düzeldiyse alınabilir.
Adaptör yeterli olmuyordu diye biliyorum. Her yerden videoları izleyip kontrol etmek gerekir

@HmzaY yaşamıştı problem sana anlatabilir veya konusuna bakabilirsin
Zephyrusta sıkıntı düzelmedi, onu geçtim tüm modellere yayıldı sorun. Fiyatı ucuzlaştırmak için kalitesiz mal satıyorlar. Lenovo daha iyi olur bence.

Hocam aslinda TRye gelse legionin 4060li modelleri var ama gelmedi. Eğer zephyrusda hala problem varsa legion alin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri