Bunu kim size söylediyse yanlış bilgi vermiş. İşlemci ağırlıklı laptop isteyenlere 4060 12450H mi yoksa 4050 13650H mi önerilir? (Örnek verdim)
Ekran ms o kadarda kötü değil dikkatlice bakmadığınız sürece rahatsız etmiyor 20ms ekran. Evet Nitro 16 öneriyorum çünkü sıvı metal, 500 nit artıları var victustan. Victuslarda Watt limiti var, Ve ekranı parlak ve sıvı metal soğutmaya sahip Nitro 16 almak varken neden Watt limitli ve termal macunlu victus alayım? 165Hz ile 240Hz çok fark olduğunu düşünmüyorum. Fark hertürlü var fakat 60Hz ile 120Hz kadar bariz bir fark yok. Markaya sinirli değilim sadece millet benim gibi aylarda bir markanın arkasında iade/değişim gibi şeyler için koşmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten kendim sıkıntı yaşadığım markayı neden önereyim? 2020 de yaşasam belki servisleri modelleri iyileşmiştir diyeceğim fakat bu sene geçtekleşti ve aldığım model 2023 model. Eğer kronik sorunlu ise Note 7 gibi toplanmalıydı satış mağazalarından. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.