Hangi laptopu alayım?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,409
Bütçe
90000
Dostlar artık bi karar vereyim istiyorum ama konulara kimse cevap vermiyor.
İsteklerim, küçük olması oled olması, güçlü olması (edit render işleri yapacağım) ve şarjının güzel gitmesi.
Arada oyun da oynarım diye aklımda şu var ama nasıldır bilmiyorum
Acer Predator Helios Neo 16S NH.QZFEY.002 Core Ultra 9 275HX 16GB 1TB SSD RTX5070-115W 16" Wqxga OLED 240Hz Dos Taşınabilir Bilgisayar

Ya da
Macbook pro M5 mi alsam, ama uyum sorunu çekeceğimden ve oyun oynayamayacağımdan bilemedim.

Seyehat etmek ve bi yandan iş yapmak istiyorum ama o sırada hangisi daha işime yarar onu bilmiyorum

İsteklerim, küçük olması oled olması, güçlü olması (edit render işleri yapacağım) ve şarjının güzel gitmesi.
Acer Predator Helios Neo 16S NH.QZFEY.002 Core Ultra 9 275HX 16GB 1TB SSD RTX5070-115W 16" Wqxga OLED 240Hz Dos Taşınabilir Bilgisayar

Ya da
Macbook pro M5 mi alsam, ama uyum sorunu çekeceğimden ve oyun oynayamayacağımdan bilemedim.

Seyehat etmek ve bi yandan iş yapmak istiyorum ama o sırada hangisi daha işime yarar onu bilmiyorum
öncelikle şarj konusuna açıklık getirim hiçbir gaming laptop oyun ve ağır iş(render) yapıcağın için macbook ile yarışamaz şarj konusunda yarı yarıya veya yarıdan biraz daha fazla pil farkı olur. acer predator da min=2 saat macbook m5 pro da = 4 saate yakın buna baz alarak bi düşün istersen ona göre önerilirim olur o fiyata güzel oyun ve render için laptoplar (render da hem işlemci hem ekran kartı olması daha sağlıklı olur)

Ya da

Şarjı iyi gitsin istiyorsan ryzen ai işlemcili modellere bakmalısın.

1770819616973.webp

render la uğraşıcağı da için bu rakamları yarıya çekerek düşün hocam (konu sahibi için yazdım)
Bataryada render da alınmaz oyun da oynanmaz onu istemiş olamaz zaten.

Geri