Hangi laptopu almalıyım?

Güzelmiş hocam, aynısının daha iyi ekran kartlısı yok mudur
Ekran görüntüsü 2025-11-08 133000.webp

Macbookla kapışır şarjı.
5070ti olarak şu vardı 87 liraya ama stokları bitmiş sanırım.

Çok güzelmiş hocam, şarj süres, nedir? Edit yaparken 3-4 saat gider mi, Oled ekran mı hocam bu, oled istiyorum o kadar para bayılmışken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun senin için ne kadar önemli ona karar vermen gerek. Mesela kullandığım baz model M1 MacBook bile çok rahat taşınıyor ve pili kaç yıl geçmesine rağmen sabahtan akşama kadar gidiyor. Mouse kullanmam falan da gerekmiyor üzerindeki Trackpad neredeyse tüm Windows cihazlardan iyi ama oyun dendiğinde maks ETS2 ve Lol gibi oyunları oynatıyor çünkü çoğu oyunun M serisi işlemcilere desteği yok. Desteği olan birkaç oyunu (Cyberpunk 2077 gibi) oynarsın ama çok oyun oynayan biriysen özellikle de Mac ile asla oynanmayan Valorant gibi oyunlar oynamak istersen Macbook iyi tercih değil.

Benzer yapıda Windows cihazlar da var bu arada ama onların da genel performansı zayıf biraz. Ekran kartlı gaming cihaz alayım desen pili asla dayanmayacak yanında kocaman şarj adaptörüyle gezeceksin ama oyunu da rahat oynayacaksın. Bunların hepsi tercihine bağlı + - hesabı yapman gerek.
Hocam bu hesapta çok ortada kalıyorum işte, elimde zaten 3060 lı laptop olduğundan macbook alayım diyorum ama bi yandan da yurtdışına falan gidersem yanımda ne kasayı ne 2 laptopu taşıyabileceğimden iyi bi rtx li laptop olsun diyorum. Çok kararsızım

Son düzenleme:
Çok güzelmiş hocam, şarj süres, nedir? Edit yaparken 3-4 saat gider mi, Oled ekran mı hocam bu, oled istiyorum o kadar para bayılmışken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu hesapta çok ortada kalıyorum işte, elimde zaten 3060 lı laptop olduğundan macbook alayım diyorum ama bi yandan da yurtdışına falan gidersem yanımda ne kasayı ne 2 laptopu taşıyabileceğimden iyi bi rtx li laptop olsun diyorum. Çok kararsızım
şarjı kestiremiyorum ama performans/fiyat açısından güzel cihaz. Oled değil oled olanlar çok daha pahalı.5080 uzun yıllar götürür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,297
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri