Evet modele göre konuşuyordum Biraz sinirli cevap verdim kusura bakmayın.Çok kesin konuşuyorsunuz o yüzden marka karaladığınızı sandım, model olarak konuşuyor iseniz boynum kıldan ince
Evet modele göre konuşuyordum Biraz sinirli cevap verdim kusura bakmayın.Çok kesin konuşuyorsunuz o yüzden marka karaladığınızı sandım, model olarak konuşuyor iseniz boynum kıldan ince
Birader maaşını monster veriyor gibi konuşma. Burada kullanıcılar kişisel deneyimlerini yazıyor. Gördüğün üzere bir çok kullanıcı kötü deneyimler yaşamış ve bunu dile getiriyor. Marka işini güzel yapacakki değerini koruyabilsin yoksa burada kimse iyi kötü reklam yapmıyor birinci elden deneyimlerini paylaşıyor. Biz yani tüketiciler için en sağlıklısı da birbirimizi haberdar etmek. Savunma yani kulüp destekler gibi sen Memnunsan memnuniyetini belirt marka avukatlığına gerek yokMonsterın kasası clevo, alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha abart? 2 yıldır kullanıyorum ve ısınma hariç dediğin diğer sorunların hiçbirisi ile karşılaşmadım ve karşılaşanı da görmedim. Marka karalaması yapmayın
Genelleme yapmayın
Kişisel deneyimlerini sen aktarmadan 'Hayatı çok mu seviyorsun' gibi bir tabir kullanmışsın ve Monster demişsin. Maaşımı monster felan vermiyor, sizinkini sanırsam Vatan bilgisayar felan veriyor galiba ki gayet güzel işler yapan bir markayı herhangi bir delil olmaksızın karalamaya çalışıyorsun. Msi kasa modelleri ve öğrenci indirimleri ile gayet makul fiyatlar ve sürekli geliştirdikleri yeni modeller ile birçok kesime de hitap eden gayet başarılı bir marka. Avukatlık da yaparım seni alakadar etmezBirader maaşını monster veriyor gibi konuşma. Burada kullanıcılar kişisel deneyimlerini yazıyor. Gördüğün üzere bir çok kullanıcı kötü deneyimler yaşamış ve bunu dile getiriyor. Marka işini güzel yapacakki değerini koruyabilsin yoksa burada kimse iyi kötü reklam yapmıyor birinci elden deneyimlerini paylaşıyor. Biz yani tüketiciler için en sağlıklısı da birbirimizi haberdar etmek. Savunma yani kulüp destekler gibi sen Memnunsan memnuniyetini belirt marka avukatlığına gerek yok
Benim yorumuma cevap verene kadar beni ilgilendirmezdi. Ben gelip sazan gibi atlamadım senin yaptığın yoruma. Hem benim yorumuma cevap verip hemde seni ilgilendirmez bu hayattaki yerini açıkça gösteriyor.Kişisel deneyimlerini sen aktarmadan 'Hayatı çok mu seviyorsun' gibi bir tabir kullanmışsın ve Monster demişsin. Maaşımı monster felan vermiyor, sizinkini sanırsam Vatan bilgisayar felan veriyor galiba ki gayet güzel işler yapan bir markayı herhangi bir delil olmaksızın karalamaya çalışıyorsun. Msi kasa modelleri ve öğrenci indirimleri ile gayet makul fiyatlar ve sürekli geliştirdikleri yeni modeller ile birçok kesime de hitap eden gayet başarılı bir marka. Avukatlık da yaparım seni alakadar etmez
Ok boomerBenim yorumuma cevap verene kadar beni ilgilendirmezdi. Ben gelip sazan gibi atlamadım senin yaptığın yoruma. Hem benim yorumuma cevap verip hemde seni ilgilendirmez bu hayattaki yerini açıkça gösteriyor.
Hahah tartışmayı bile beceremiyorsun. Neyseki sana katlanmak zorunda değilim. Allah yakınlarına sabır versinOk boomer
Ok boomerHahah tartışmayı bile beceremiyorsun. Neyseki sana katlanmak zorunda değilim. Allah yakınlarına sabır versin
Okey. Ama sen bilmezsin yaşın yetmezOk boomer
AynenOkey. Ama sen bilmezsin yaşın yetmez
Aynen
AynenAynen
Aynen
AynenAynen
OkAynen
Aynen
Kasası iyi değil ve soğutması da kötüİndirime girmiş.
Msi GF63 Thin Core i5 10500H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX3050 4GB-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Msi GF63 Thin Core i5 10500H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX3050 4GB-Freedos en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi GF63 Thin Core i5 10500H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX3050 4GB-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Msi GF63 Thin Core i5 10500H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX3050 4GB-Freedos en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com