Ahmetkaya06
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Oyun için lol cs rust hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyat bandında bir laptop
Nitro 5 degil dostum o nitro v 15 alinmazBen şahsen nitro modelini tercih ederdim ki şu anda güncel olarak Nitro 5 kullanıyorum.
Nitro v16 bwlki dusunulur ama v15 almayinNitro 5 degil dostum o nitro v 15 alinmaz
Nitro 5 olmadığını biliyorum zaten dostum kendimin de nitro serisi kullandığımı belirtmek istedim orada.Nitro 5 degil dostum o nitro v 15 alinmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nitro v16 bwlki dusunulur ama v15 almayin
Neden alınamayacağını da yazarsan daha mantıklı olur hem arkadaş için hem diğer okuyanlar için.Nitro 5 degil dostum o nitro v 15 alinmaz
Nitro v16 bwlki dusunulur ama v15 almayin
Evet neden alınmazNitro 5 olmadığını biliyorum zaten dostum kendimin de nitro serisi kullandığımı belirtmek istedim orada.
Neden alınamayacağını da yazarsan daha mantıklı olur hem arkadaş için hem diğer okuyanlar için.
Bends nitro 5 kullaniyorumNitro 5 olmadığını biliyorum zaten dostum kendimin de nitro serisi kullandığımı belirtmek istedim orada.
Neden alınamayacağını da yazarsan daha mantıklı olur hem arkadaş için hem diğer okuyanlar için.
Evet neden alınmaz
Nitro 5 olmadığını biliyorum zaten dostum kendimin de nitro serisi kullandığımı belirtmek istedim orada.
Burdan daha detayli inceleyebilirsiniz.Bends nitro 5 kullaniyorum
Rehber: Acer Nitro serisinin yaşadığı değişim ve 2023 modelleri
Öncelikle herkese merhaba, normalde Nitro V15 modeli hakkında bilgilendirme konusu açacaktım fakat Nitro 16 falan da bu sene gelmişken (2023) genel bir konu yapayım dedim. Keyifli okumalar. Konuya giriş; Giriş seviyesi Gaming laptop tarafında Acer markasının normalde sadece "Nitro" adı altında...www.technopat.net
Anladım gözüme en çok çarpan önemli unsur Ekran kartı gücü oldu tam performans kullanılmıyor nitro 5 deki gibi.Bends nitro 5 kullaniyorum
Öncelikle herkese merhaba, normalde Nitro V15 modeli hakkında bilgilendirme konusu açacaktım fakat Nitro 16 falan da bu sene gelmişken (2023) genel bir konu yapayım dedim. Keyifli okumalar. Konuya giriş; Giriş seviyesi Gaming laptop tarafında Acer markasının normalde sadece "Nitro" adı altında...www.technopat.net
Burdan daha detayli inceleyebilirsiniz.
Peki reis ne önerirsiniz bana ne almalıyımBends nitro 5 kullaniyorum
Burdan daha detayli inceleyebilirsiniz.
Dostuk valla piyasa cok yukseldi bi anda. Gecen ay arkadasa 32 k ya 4060li victus aldik. Bu ay uctu fiyatPeki reis ne önerirsiniz bana ne almalıyım
Max kaca cikabilirsinDostuk valla piyasa cok yukseldi bi anda. Gecen ay arkadasa 32 k ya 4060li victus aldik. Bu ay uctu fiyat
28kDostuk valla piyasa cok yukseldi bi anda. Gecen ay arkadasa 32 k ya 4060li victus aldik. Bu ay uctu fiyat
Max kaca cikabilirsin
Biraz bekle dostum
TamamdırBiraz bekle dostum