kc3000 ile arasında ne fark var ben onu merak ediyorum daha çokrenegade çok iyidir alabilirsiniz okum yazmasını merak ediyorsanız 7300-7000
Hiçbir fark yok birebir aynı ürünler muhtemelen bunlar başka ülkelerde farklı isimlerle satılan ürünler ama bizim ülkeye ikisini de yolluyorlar ben böyle bi çıkarım yaptım ikisi de on numaradır alabilirsinkc3000 ile arasında ne fark var ben onu merak ediyorum daha çok
hocam aslında çok bir fark yok renegadenin okuma yazma performansı daha iyi ondan dolayı renegade alın dedim.kc3000 ile arasında ne fark var ben onu merak ediyorum daha çok
Hiçbir fark yok birebir aynı ürünler muhtemelen bunlar başka ülkelerde farklı isimlerle satılan ürünler ama bizim ülkeye ikisini de yolluyorlar ben böyle bi çıkarım yaptım ikisi de on numaradır alabilirsin
yada hocam bu bütçede 2tb fln gelirmi yada bütçeyi kaç yapmam lazım az bişe düzgün bi 2tb içinhocam aslında çok bir fark yok renegadenin okuma yazma performansı daha iyi ondan dolayı renegade alın dedim.
Ben de 2TB bakıyorum. Minimum 5,500 vermek lazım gibi duruyor. Yine bu ürünlerin 2TB versiyonları var o fiyatlara.yada hocam bu bütçede 2tb fln gelirmi yada bütçeyi kaç yapmam lazım az bişe düzgün bi 2tb için
hocam kendi 2tb ssdimi önereyimyada hocam bu bütçede 2tb fln gelirmi yada bütçeyi kaç yapmam lazım az bişe düzgün bi 2tb için
Ben de 2TB bakıyorum. Minimum 5,500 vermek lazım gibi duruyor. Yine bu ürünlerin 2TB versiyonları var o fiyatlara.
![]()
Kingston Renegade SRNGD/2000G 2TB 7300/7000MB/s PCIe 4.0 NVMe SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
teşekkürler yardım ve öneriler içinonun harici o bütçelere 2tb zor.
rica ederiz hocam başka sorunuz olursa çekinmeden sorun yardımcı oluruzteşekkürler yardım ve öneriler için