The GodFather
80+ Silver
valla ya cod warzone kuracaktım pc ye depolama alanı yok bi oyun için ssd alacaz şaka gibi önceden oyunlar 10 gb filandıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
200 daha koy bunu al. En dandik oyunlar olmuş 70-80GB, RDR2, BF, COD gibi oyunlarda 100+ GB
Adam haklı bunu al kankaITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
200 daha koy bunu al. En dandik oyunlar olmuş 70-80GB, RDR2, BF, COD gibi oyunlarda 100+ GB
Wd green nvme ssdler önerilmiyor sebebi kronik sorunlu olması ve ömrünün kısa olmasıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Kim önermiyor peki? attığın linklerde sıradan insanların kişisel yorumları dışında hiç bir şey göremedim. Evet WD green giriş seviyesi bir model de kronik sorunlu olduğunu nereden uydurdunuz? standart ev kullanıcısı için gayet alınabilir F/P oranı yüksek bir SSD.Wd green nvme ssdler önerilmiyor sebebi kronik sorunlu olması ve ömrünün kısa olması
WD Green SN350 NVMe SSD alınır mı?
WD'nin M.2 NVMe diski olarak SN350 modelini önerir misiniz? Kronik sorunu var mı? 400 TL şuan Amazon.com.tr'dewww.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Kronik Sorunlu SSD Modelleri
-Kronik sorunlu modeller neden satılıyor?- İlk testte kronik sorunlu olduğu anlaşılmıyor. Kullanıcıların uzun vadelik kullanımında serinin/modellerin sorunu açığa çıkıyor. Açığa çıkana kadar seri üretim devam ediyor. Ellerinde kalan sorunlu modelleri tek tek toplayıp, üretimi durdurup, revize...forum.shiftdelete.net