Çözüldü✓ Hangi m2 ssd yi almayımı

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
16
9100 lere yada 990 prolara baktın mı hocam ? 2 tb mesela samsung marka ? yada kc3000 kingston renegade yada 2 tb

İlkinde önbellek var. 2 ci de yok. Laptopa takcaksan soğutucu blok alman lazım yüksek hızlar ısınır

depeloma alaniz az büyük veri le ugraşiyorum tek m2 ssd slotum var

depeloma alaniz az büyük veri le ugraşiyorum tek m2 ssd slotum var
Özelliklere bakarsam ikisinde de önbellek yok. HIKSEMI markalı olanın hızı daha fazla neredeyse iki kat, bu değeri vermese bile hala Crucial'dan iyi olur. Üstüne daha ucuz. Ancak markayı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Ömür olarak yine HIKSEMI daha uzun gider gibi duruyor TBW değerlerine bakarsak, Crucial'ın ki diğer SSD'lere kıyasla düşük kalmış, burada da belirtilmiş;

Özelliklere bakarsam ikisinde de önbellek yok. HIKSEMI markalı olanın hızı daha fazla neredeyse iki kat, bu değeri vermese bile hala Crucial'dan iyi olur. Üstüne daha ucuz. Ancak markayı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Ömür olarak yine HIKSEMI daha uzun gider gibi duruyor TBW değerlerine bakarsak, Crucial'ın ki diğer SSD'lere kıyasla düşük kalmış, burada da belirtilmiş;
https://www.hepsiburada.com/kioxia-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.27.7 bu alınır mı

Geri