🔥İndirim MSI Spatium M480 Pro 1 TB M2 SSD 4199 TL

Açık ara MSİ olan bence.

Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )

Msi 480 4199 TL yi gördümü aldım açıkçası dahada altına düşmez diye düşünüyorum.

Gaming gen daha ucuz oradan mı alsak

Gaming gen daha ucuz oradan mı alsak

Kargo ücreti çıkartıyor üstüne taksit yok ve benim Hepsiburada da premium üyelik var zaten üstüne puanlar flan vardı ondan Hepsiburada'dan aldım. Açıkçası ben Amazon ve Hepsiburada gibi sitelerden şaşmam 50-100 TL için. ( Uğraşı sıkıntı ve dandik kargoya verirse beklemesi sıkıntı diye. )

Bu gece MSİ genel olarak tüm ürünlerinde indirim yapmış gibi.

İhtiyacı olan fiyatları araştırıp bakabilir.

MSİ-KASA-Sıvı Soğutma -M2 SSD hatta anakartlarda bile %15-20 civarı indirimler var gibi geldi bana.

Kargo ücreti çıkartıyor üstüne taksit yok ve benim Hepsiburada da premium üyelik var zaten üstüne puanlar flan vardı ondan Hepsiburada'dan aldım. Açıkçası ben Amazon ve Hepsiburada gibi sitelerden şaşmam 50-100 TL için. ( Uğraşı sıkıntı ve dandik kargoya verirse beklemesi sıkıntı diye. )

Bu gece MSİ genel olarak tüm ürünlerinde indirim yapmış gibi.

İhtiyacı olan fiyatları araştırıp bakabilir.

MSİ-KASA-Sıvı Soğutma -M2 SSD hatta anakartlarda bile %15-20 civarı indirimler var gibi geldi bana.
Tmmdır eyvallah

Tmmdır aldım eyvallah cuma gübü düşerse iade ederim

Bu tarz ürünlerde geri iade o kadar kolay mı öyle ?

Sonuçta ürün perşembe gelse takacan kurulum yapacan flan !

Açılmış ve içine kurulum yapılmış M2 SSD geri iade oluyor mu ?

Bu tarz ürünlerde geri iade o kadar kolay mı öyle ?

Sonuçta ürün perşembe gelse takacan kurulum yapacan flan !

Açılmış ve içine kurulum yapılmış M2 SSD geri iade oluyor mu ?
Açmadan hocam 14 gün 30 gün de amazon da iade süresi var

Her sene bu dönemlerde bilerek mi yapıyorlar nedir piyasa karışsın fiyatlar yükselsin diye çözemedim ama. Daha önce Bitcoin'in en fırladığı zamanda böyle olmuştu RAM ve Ekran kartı fiyatları uçmuştu.

İddia o ki büyük firmalar toplu alımlar gerçekleştirmiş Ekran kartları için DRAM ve VRAM alımı yapmış 2-3 yıllık. Firmalarda onlara üretim yapacağı için ucuz RAM ve M2 SSD için bu parçaları üretmeyeceği için fiyatları yükseliyormuş SÖZDE.

İddia bu şekilde ama bence kasıtlı olarak üretimi kısıp hem piyasayı yükseltiyorlar hemde stok eriyorlar gibi geliyor.

2k'ya 6000 MHz DDR5 RAM almıştım. 3 K olunca pahalı düşerse geri 2.5k lara alırım diyordum :D Gİtti 7K oldu şimdi.

2k olan RAM 7k olurmu yaa nasıl bir mantık bu.

Bu iddia değil gerçek, Dünya genelinde yapay zeka çılgınlığı başladığı için ve bu hızlı giden trene/ kimine göre balon'a Amerika dahil pek çok ülke bir anda yüklendiği için ram ve ssd üreten mikrochip üreticilerini zor duruma soktu yani Talep aşırı fazla olunca, Arz buna yetişemedi doğal olarak fırladı, Pek çok firma gelecekte ürünlerin zamlı olma konusunda bilgi geçti önce Samsung, Şimdi ise AMD ortalama %10-15 civari ki bu mikrochip başına ürünün tamamı ortalama %30-35 zamlı olacak demek. Arz hızlandıkça Talep kısmına yetişince anca artış durur.

Yakında Nvidia açıklama yapınca şaşırmayınız. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,944
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri