❌İndirim Bitti! Gece İndirimi! Corsair Vengeance RGB 2x16 6000Mhz

Konudan bağımsız ram fiyatları korkunç arttı ya, 2 3 hafta önce 3000 e önerdiğimiz ramler şuan 6-7-8 bin baremini aşmış. Keza ssd'ler de öyle, korkunç bir artış. Sanırım sistem toplamaya bir süre ara vermeli :D
Bizim insanımız fırsatçı kardeşim maalesef. 1hafta bile olmadı daha GSkill Trident Z 6000Mhz ve üzeri 2-3 tane ram sepete atmıştım birkaç alışveriş sitesinde fiyatlar 7500-8500 arasıydı. Şimdi 12-15 herkes kafasına göre fiyat yazıyor. Sonumuz hayrolsun!

Ramlere bu fiyatları vermeyin reis ya, xpg lancer aldım cl 30 2x16 gb 4800 gelmişti indirimle vatanda

Sisem toplamaya başladınız ve ram almak zorundaysanız ikinci el de almak istemiyorsanız o zaman bulduğunuz ucuz rami alın. Daha önce ben şu fiyata aldım, bu fiyatlara alınmaz diyenlere bakmayın. Artık fiyatlar böyle ve en az bir yıl düzelmez deniliyor. Yeni bir sistem toplamaya başladıysanız, geçen ay ram fiyatları yarı yarıya diye sistem toplamayı mı bırakacaksınız yani? Yada ramler 3-4 bin lira ucuzlar diye aylarca sistem toplamayı erteleyelim mi? Diğer alınan parçalar elde yatsın mı?

2nci el bakmakta fayda var ramler zaten genel olarak ömür boyu garantili şeklinde test edilip alınır . Kimi arkadaşlar 2nci elde sıfır dan fazla fiyat yazmış olsada yinede ben olsam 2nci el alırdım şu dönem .

XPG Lancer 9000 tl iken almadık şimdi 14 oldu, yerine bu alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri