Razer DeathAdder V3 Pro Optik 4759tl🔥

Kaç yıllık razer kullanıcısıyım, şu scroll'ların bozulma olayı beni çok rahatsız ediyor bir de yığınla para veriyoruz. Bu sefer bi farklılık yapıp Attack serisine şans verdim bakalım o nasıl bir yol izleyecek.
Bende aynı şekilde çok ihtiyacım yok diye ucuz yollu herkesin önerdiği DragonFly V1 Pro modeline yöneldim ama ucuz etin yahnisi maalesef. Şimdiden az da olsa gıcırdamaya başlaması sorunu, zaman zaman 50-60 sn'lik donuk hareket etme sorunu vs. ( Haftada max 15 saat kullanıyorumdur bir de aktif de değil yani ). Razer'ın böyle bir olayı olduğunu bilmiyordum ama bunlarda yoktur belki o bahsettiğiniz sorun.

Ben FPS oyuncusu da değilim aslında, bana yetecektir muhtemelen ama bakalım deneyeyim bir mağazada hangisi elime iyi gelirse.
Yakında gidip deneyebilecegin yer varsa git dene kesinlikle

güzel cihaz uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı yaşatmadı

Kaç yıllık razer kullanıcısıyım, şu scroll'ların bozulma olayı beni çok rahatsız ediyor bir de yığınla para veriyoruz. Bu sefer bi farklılık yapıp Attack serisine şans verdim bakalım o nasıl bir yol izleyecek.
Sorma hocam valla sıkıldım artık viper miniyle başladım razer almaya deathadder v2 3 viper derken bıktık valla.

bu paraya 8 khz aldım değer mi bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v4 pro çıktı alacakların bilgisine
aynen kanka v4 pro çıktı 10k fiyat yazmışlar

Sadece marka diye 4800 ödüyosunuz, 2000-2500 liraya mis gibi 8k Hz 3950 sensör nordic mcu lu mouselar var

Sadece marka diye 4800 ödüyosunuz, 2000-2500 liraya mis gibi 8k Hz 3950 sensör nordic mcu lu mouselar var
Örnekler atar mısıınız hocam, ben sıradan kullanıcıyım, bazı kişiler g pro wireless değmez diyorlar ama G502 kablolu 5 sene, g pro hero wireless 5 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Ama dragonfly v1 pro aldım herkes f\p diyince, ürün kötü diyemem ama 1 seneyi yeni geçti gıcırdama, 50-60 snlik donuk hareket, şarj olmasına rağmen olmamış göstermesi gibi sorunlar çıkmaya başladı. Böyle büyük mouse sevenler için 3-4 sene götürecek ürün var mıdır bahsettiğiniz bütçede ?

Örnekler atar mısıınız hocam, ben sıradan kullanıcıyım, bazı kişiler g pro wireless değmez diyorlar ama G502 kablolu 5 sene, g pro hero wireless 5 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Ama dragonfly v1 pro aldım herkes f\p diyince, ürün kötü diyemem ama 1 seneyi yeni geçti gıcırdama, 50-60 snlik donuk hareket, şarj olmasına rağmen olmamış göstermesi gibi sorunlar çıkmaya başladı. Böyle büyük mouse sevenler için 3-4 sene götürecek ürün var mıdır bahsettiğiniz bütçede ?
Böyle şikayetleri olan başka kişiler var mı?
Ayrıca garanti ne diyecek göndersen.

Sıradan bir kullanıcıyım, daha önce G Pro Wireless kullandım 4-5 sene çok memnundum fakat scroolla alakalı sorun yaşayınca ucuz yollu Dragonfly V1 Pro modelini aldım 1.5 sene önce ama o da çok dandik ve gıcırdamaya, zaman zaman 50-60 snlik sapıtmalara başladığı için, hem büyük mouse hem de ergonomik bir şey arıyorum. Bu yeterli olur herhalde benim için.
( Favori farem G502 Kablolu idi çünkü )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bana sorsanız Basilisk V3 Pro bile alacağım G502 ile benzerliğinden ama :D
Uzaklaşın scroll sorunu var deli gibi. 3tane değişimden sonra para iadesi aldım.

Uzaklaşın scroll sorunu var deli gibi. 3tane değişimden sonra para iadesi aldım.
İşte bu tarz durumlar düşündürüyor beni, Basilisk V3 Pro'dan bahsettiniz değil mi ? G502 Kablolusu beni 5 sene kadar götürdü ve aşırı rahat + konforluydum, G Pro Wireless aldım, o zamanlar e-spor tarafında oynayınca fakat gerçekten G502'deki hissiyatı hiçbir mouseta alamadım. Basilisk ona birebir benziyor ondan yükseldim aslında, mağazada da denedim elime rahat oturuyor.

Geri