Razer DeathAdder V3 Pro Optik 4759tl🔥

arturo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,761
Adam boş cep stok fotoğraflar, telifsiz resimler, görseller | DepositPhotos

Bu bahsedilen fiyattan daha alta düştü ama yinede değerlendirilir durumda ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine amazon yapmıştı indirimi

Viper v3 pro daha iyi daha ucuza satıldı geçtiğimiz aylarda 2 üründe
Sıradan bir kullanıcıyım, daha önce G Pro Wireless kullandım 4-5 sene çok memnundum fakat scroolla alakalı sorun yaşayınca ucuz yollu Dragonfly V1 Pro modelini aldım 1.5 sene önce ama o da çok dandik ve gıcırdamaya, zaman zaman 50-60 snlik sapıtmalara başladığı için, hem büyük mouse hem de ergonomik bir şey arıyorum. Bu yeterli olur herhalde benim için.
( Favori farem G502 Kablolu idi çünkü )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bana sorsanız Basilisk V3 Pro bile alacağım G502 ile benzerliğinden ama :D

Sıradan bir kullanıcıyım, daha önce G Pro Wireless kullandım 4-5 sene çok memnundum fakat scroolla alakalı sorun yaşayınca ucuz yollu Dragonfly V1 Pro modelini aldım 1.5 sene önce ama o da çok dandik ve gıcırdamaya, zaman zaman 50-60 snlik sapıtmalara başladığı için, hem büyük mouse hem de ergonomik bir şey arıyorum. Bu yeterli olur herhalde benim için.
( Favori farem G502 Kablolu idi çünkü )
Buda işinizi görür ancak beklemek istersen viper v3 pro da belki yine indirime girebilir ama buda kötü değil elbette

Buda işinizi görür ancak beklemek istersen viper v3 pro da belki yine indirime girebilir ama buda kötü değil elbette
Ben FPS oyuncusu da değilim aslında, bana yetecektir muhtemelen ama bakalım deneyeyim bir mağazada hangisi elime iyi gelirse.

Kaç yıllık razer kullanıcısıyım, şu scroll'ların bozulma olayı beni çok rahatsız ediyor bir de yığınla para veriyoruz. Bu sefer bi farklılık yapıp Attack serisine şans verdim bakalım o nasıl bir yol izleyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,549
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri