arturo
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,777
Viper v3 pro daha iyi daha ucuza satıldı geçtiğimiz aylarda 2 üründeViper V3 Pro mu daha iyi bu mu ?
Sıradan bir kullanıcıyım, daha önce G Pro Wireless kullandım 4-5 sene çok memnundum fakat scroolla alakalı sorun yaşayınca ucuz yollu Dragonfly V1 Pro modelini aldım 1.5 sene önce ama o da çok dandik ve gıcırdamaya, zaman zaman 50-60 snlik sapıtmalara başladığı için, hem büyük mouse hem de ergonomik bir şey arıyorum. Bu yeterli olur herhalde benim için.Viper v3 pro daha iyi daha ucuza satıldı geçtiğimiz aylarda 2 üründe
Buda işinizi görür ancak beklemek istersen viper v3 pro da belki yine indirime girebilir ama buda kötü değil elbetteSıradan bir kullanıcıyım, daha önce G Pro Wireless kullandım 4-5 sene çok memnundum fakat scroolla alakalı sorun yaşayınca ucuz yollu Dragonfly V1 Pro modelini aldım 1.5 sene önce ama o da çok dandik ve gıcırdamaya, zaman zaman 50-60 snlik sapıtmalara başladığı için, hem büyük mouse hem de ergonomik bir şey arıyorum. Bu yeterli olur herhalde benim için.
( Favori farem G502 Kablolu idi çünkü )
Daha ucuza da satıldı hocam Amazon sattı yine viper v3 pro ve deathadder v3 pro yuÇok para ağa değmez bana göre o para vermek
Ben FPS oyuncusu da değilim aslında, bana yetecektir muhtemelen ama bakalım deneyeyim bir mağazada hangisi elime iyi gelirse.Buda işinizi görür ancak beklemek istersen viper v3 pro da belki yine indirime girebilir ama buda kötü değil elbette