Razer DeathAdder V3 Pro Optik 4759tl🔥

İşte bu tarz durumlar düşündürüyor beni, Basilisk V3 Pro'dan bahsettiniz değil mi ? G502 Kablolusu beni 5 sene kadar götürdü ve aşırı rahat + konforluydum, G Pro Wireless aldım, o zamanlar e-spor tarafında oynayınca fakat gerçekten G502'deki hissiyatı hiçbir mouseta alamadım. Basilisk ona birebir benziyor ondan yükseldim aslında, mağazada da denedim elime rahat oturuyor.
Viper pro nie almıyosun? 5300 tl daha iyi

İşte bu tarz durumlar düşündürüyor beni, Basilisk V3 Pro'dan bahsettiniz değil mi ? G502 Kablolusu beni 5 sene kadar götürdü ve aşırı rahat + konforluydum, G Pro Wireless aldım, o zamanlar e-spor tarafında oynayınca fakat gerçekten G502'deki hissiyatı hiçbir mouseta alamadım. Basilisk ona birebir benziyor ondan yükseldim aslında, mağazada da denedim elime rahat oturuyor.
dav3 prodan, basiliskte de yan kauçuklar çok çabuk aşınıyor.

Viper pro nie almıyosun? 5300 tl daha iyi
Tutuş tarzından dolayı, ben fps oyunları oynayan, sürekli pcde takılan biri değilim. Rahatlık daha önemli benim için ve dediğim gibi uçuk response time gerektiren bir ihtiyacım var. Tft, lol gibi basit oyunlarda takılıyorum o yüzden Pro sanki rahat ettirmezmiş gibi. Yakınımdaki mağazada da Deathadder V3 Pro ve Basilisk V3 Pro var maalesef Viper Pro.

Geri