🔥İndirim HyperX ClutchTM Kablosuz Oyun Kolu 1899 TL

Xboxu yıkar atar. Elimde xbox da var. Xbox pilli ve aşırı ağır. Ayrıca drift sorunu yaşamak çok muhtemel. Onun harici standı var, bataryası hemen şarj olup 9-10saat sunuyor. Halleffect var vs vs. Xbox orj kolunun 2-3 gömlek üzerinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kötü olsa 2 tane almazdım xd
Xboxın ağır olması benim için sorun değil sadece Hall effect olmaması korkutuyor. Ben çok kullanmıyorum zaten. Ben xboxın biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Daha tok malzeme kalitesi iyi geliyor bana. Fp olarak bakarsak easymx tabi

Xboxın ağır olması benim için sorun değil sadece Hall effect olmaması korkutuyor. Ben çok kullanmıyorum zaten. Ben xboxın biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Daha tok malzeme kalitesi iyi geliyor bana. Fp olarak bakarsak easymx tabi
Valla ilk kolum xboxtu hala da xbox kolum var, bende olmasına rağmen x15 ciddi anlamda daha iyi xbox kolundan..

Valla ilk kolum xboxtu hala da xbox kolum var, bende olmasına rağmen x15 ciddi anlamda daha iyi xbox kolundan..
zengin değilsen bence bu paralar verilmemeli. Max verilecek para 1500. Bana hediye gelmişti. Şuan kol alacaksam yine temudan 600 e kollar var onlardan alırım

TR'ye çok fazla model gelmişken buna para verilmez

zengin değilsen bence bu paralar verilmemeli. Max verilecek para 1500. Bana hediye gelmişti. Şuan kol alacaksam yine temudan 600 e kollar var onlardan alırım
Kral yanlış anlama da zenginlik algısı 2-3 binlik plastik parçalarıysa yaşamasın bu millet direkt ölsün

TR'ye çok fazla model gelmişken buna para verilmez

Kral yanlış anlama da zenginlik algısı 2-3 binlik plastik parçalarıysa yaşamasın bu millet direkt ölsün
Dostum kol dediğin nedir ki. Benim için değeri olan bir şey değil. 3 bini birakşam yemeğime harcarım kola vermem

Uyguna bir kol arıyorum hikaye oyunları için rdr için falan klavye mouse oyanaması cidden yoruyor ama pekte para veresim gelmiyor bu fiyatına kaçmaz mı iyi mi nasıl? Yoksa 400-500 tl ye uygun bir şey mi bakayım
Hall effect gamepad almalısın. Tavsiyeler üzerinde tam bu fiyat bandında 8Bitdo 2C aldım sıfır sıkıntı. Alırken arkadaşlar tek bir konuda uyardı. Eliniz büyük ise ufak kalabilir. Haricinde gayet memnun kalırsınız. 1900-2100 bandında...

Ekler

• 1000046557.webp
    1000046557.webp
    969.7 KB · Hit: 15
Hall effect gamepad almalısın. Tavsiyeler üzerinde tam bu fiyat bandında 8Bitdo 2C aldım sıfır sıkıntı. Alırken arkadaşlar tek bir konuda uyardı. Eliniz büyük ise ufak kalabilir. Haricinde gayet memnun kalırsınız. 1900-2100 bandında...
Hocam süper nova'yı sipariş verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri