Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

• MSI

Oylar: 7 46.7%
  • GIGABYTE

Oylar: 2 13.3%
  • ASUS

Oylar: 3 20.0%
  • ASROCK

Oylar: 0 0.0%
  • COLORFUL

Oylar: 2 13.3%
  • BIOSTAR

Oylar: 1 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
senin çarı ben paso görüyordum kart falan bakarken al satla ılgılenıyordum ben de bi aralar ekonomik oalrak sıfırdayım su an. İşe başlıyim devam edicem.

Kullandıgın ve begendıgın bır parcayı niye satıp yükseltmek istiyorsun? Kartı övüyon hem hem satcam diyon bi tezatlık var. Ek olarak satıp ne alcan planın ne
parçadan memnunum zaten fakat amd geçeceğim l3 önbellek olayından dolayı o yüzden satıyorum

Mesh kasa 600-800tl arası bir beklentim var tek sorunu garanti bitti kutu yok fatura var temizlik sonrası fan gitti yeni sistem aldığım için denemedim daha düzgün takıp ama bir sorunu yok yani başka
fazla durmaz bence 600 de

parçadan memnunum zaten fakat amd geçeceğim l3 önbellek olayından dolayı o yüzden satıyorum
intel savunan adam intelib aerkasında durmuyor kimlerle tartısıyoruz hey Allahım ya :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazarlık yapsınlar diye 900 yazdımda 600-700 arasına direkt vereceğim kimse teklif vermiyor
dm den sallasana bi bakalım hocam ya da direkt link at meraklısına buraya

pazarlık yapsınlar diye 900 yazdımda 600-700 arasına direkt vereceğim kimse teklif vermiyor
600 koy pazarlık yok yaz illa biri çıkar ama bazıları fazla ölücü 600e bile pazarlık yapanlar var 300e koyduğum çakma ds4 için bile pazarlık yapmaya çalışanlar vardı

600 koy pazarlık yok yaz illa biri çıkar ama bazıları fazla ölücü 600e bile pazarlık yapanlar var 300e koyduğum çakma ds4 için bile pazarlık yapmaya çalışanlar vardı
aslında dediğin mantıklı da kimse kasa için gelmekte istemiyor yoksa 4-6 tane alıcı çıkmıştı 650 ye

msi b550m a pro var şuan ama colorful cvn 14A frozen satın aldım sistemi yeniliyorum güzel yorumlar vardı bakalım

Gigabyte X870 Aorus Elite İce.

intel savunan adam intelib aerkasında durmuyor kimlerle tartısıyoruz hey Allahım ya :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dm den sallasana bi bakalım hocam ya da direkt link at meraklısına buraya
ben inteli nerde savundum?ve ayrıca bu intelden kaynaklı değil daha gencim ve parçamı yükseltmek istiyorum bu işlerden zevk alıyorum yükseltme imkanım varken neden yükseltmeyeyim?birde zaten amd geçme sebebim bu sökette yükseltme seçeneğim kalmadı hayatımda daha önce amd de kullanmadım deneyimlemek istiyorum

aslında dediğin mantıklı da kimse kasa için gelmekte istemiyor yoksa 4-6 tane alıcı çıkmıştı 650 ye
bende zoko chiko var argb leri bozuk 3fan dönüyo 1 afk 1k dan alıcı cıktı müsait olmadıgım ıcın veremedim. Nasip işi kasa, bekleyeceksin.

Kasa böyle mesh iyi kasa aslındada 2.5 sene kullandım yeter bu kadar 😀

Ekler

• IMG_5323.webp
    IMG_5323.webp
    1.1 MB · Hit: 11
  • IMG_5324.webp
    IMG_5324.webp
    770.6 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular