Neler Yeni

Hangi markaların İntel arc ekran kartı iyidir?

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut
1734122575509.png

Yakın zamanda Arc B580 çıktı bir süre sonra almayı da düşünüyorum. Ama bu markaların yarısının ne geçmişi ne kalitesi ne de güvenilirliği ne de Türkiye'ye gelep gelemeyeceği hakkında bir bilgim yok. Evet ASRock ve Acer hakında bilgim var ikisinin de kaliteli markalar olduğunu biliyorum ama sparkle hakkında sadece uzun süre sonra tekrar ekran kartı işine girdiğini biliyorum diğerleri hakkında hiçbir bilgim yok beni bilgilendirebilecek var mı bu markalarla alakalı.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Uğur Çam
Asrock iyi çıkarır gibi geldi

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Alıntıyı görüntüle

Yakın zamanda Arc B580 çıktı bir süre sonra almayı da düşünüyorum. Ama bu markaların yarısının ne geçmişi ne kalitesi ne de güvenilirliği ne de Türkiye'ye gelep gelemeyeceği hakkında bir bilgim yok. Evet ASRock ve Acer hakında bilgim var ikisinin de kaliteli markalar olduğunu biliyorum ama sparkle hakkında sadece uzun süre sonra tekrar ekran kartı işine girdiğini biliyorum diğerleri hakkında hiçbir bilgim yok beni bilgilendirebilecek var mı bu markalarla alakalı.
asrock

Örümcek Adam

80+ Bronze
bence limited edition soğutma konusunda başarılı.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Kürşat

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
acer harici bildiğim tek marka asrock, kaliteli olacaktır diye düşünüyorum. genel olarak acer'in ürünlerinde soğutma çok başarılı değil diye biliyorum.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asrock iyi çıkarır gibi geldi

Peki diğer markalar hakkında bilginiz varmı?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Kürşat
Peki diğer markalar hakkında bilginiz varmı?
sparkle titan da serin ve sessiz duruyor. 2 fanlıları bilemeyiz. Sparkle'ın önceki intel kartları biraz sıcaktı diye hatırlıyorum ama çözmüşlerse iyi daha uygun olabilir.
Maxsun Yd kartlarda görmüştüm ama bilgim yok, diğerlerini de görmedim hiç

Top Bottom