Neler Yeni

Hangi mesleği seçmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet ümit
Merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye gideceğim büyük ihtimalle meslek lisesine gideceğim bölümümü şeçtim ama mesleklerde kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz Ağ İşletmenliği bilgisayar teknik servisi ve veri tabanı programcılığı ve web programcılığı bunlardan hangi seçmeliyim

ygtcntpl

80+ Bronze
Hepsini araştırıp hangisini daha çok seversen onu seçmelisin

Phenoma

80+ Silver
Bence kendin seç
Bize ne senin mesleğinden ? Kendi hayatını kendin planlayacaksın sonuçta.
Senin hayatını biz yaşayacak değiliz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
memur ol

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Kendi canın ilerde ne yapmak istiyorsa o mesleği seç ilerde sıkılacağın bi mesleği seçme.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba arkadaşlar ben bu sene liseye gideceğim büyük ihtimalle meslek lisesine gideceğim bölümümü şeçtim ama mesleklerde kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz Ağ İşletmenliği bilgisayar teknik servisi ve veri tabanı programcılığı ve web programcılığı bunlardan hangi seçmeliyim
Sevmenin dışında konuşursak veri tabanı ve web sana çok iyi paralar kazandırır kendini geliştirirsen ve web okuyan birisi olarak söylüyorum web sitesi olayları çok eğlenceli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana sorduysan her türlü mesleği diyebilirim.
Çöpçülük mesela :cool:
Çöpçülük amarikada 3000 dolar kazanıyormuş aga koş koş

YiğitAysul

80+ Silver
İlgili olduğun konuları içeren bir meslek düşünebilirsin

Son düzenleme:
Top Bottom