Neler Yeni

Hangi Mevkide Oynadığınızı Nasıl Belirlediniz?

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Selamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Selamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler
Hangisine çalışırsan o olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim
Ben önce ne tür futbol türünü sevdiğimi düşündüm sonra ne yapmayı ( çalımcı mısın şutör müsün gibi ) sonrada futbol zekamı düşünüp 10 numara olmaya karar verdim

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
özelliklerin belirler hızlı koşuyorsan kanatta iyi iş çıkartabilirsin.reflekslerin iyi ise kaleci olabilirsin bunu sen belirle

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
bak şimdi öncelikle hangi ayağını rahat kullanıyorsun bize bu lazım ve sonra bütün futbol mevkilerini izliyeceksin bakıcaksın hangisi senin gibi bide hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle ben mesela on numara pozisyonunda oynuyorum neden? çünkü on numara pozisyonundaki adamlara baktığımda hepsi gibi olmak için çalışıyorum ve oldum da kendimi on numara pozisyonunda da kendimi rahat hissediyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;) ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha şey birde topa iyi falso veriyorum.
bak mesela serbest vuruşlar senin

Çok ta hızlı değilim yavaşta değilim
hızında iyi

Çok ta hızlı değilim yavaşta değilim
sana merkez orta saha öneririm

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
bak şimdi öncelikle hangi ayağını rahat kullanıyorsun bize bu lazım ve sonra bütün futbol mevkilerini izliyeceksin bakıcaksın hangisi senin gibi bide hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle ben mesela on numara pozisyonunda oynuyorum neden? çünkü on numara pozisyonundaki adamlara baktığımda hepsi gibi olmak için çalışıyorum ve oldum da kendimi on numara pozisyonunda da kendimi rahat hissediyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;) ;)

bak mesela serbest vuruşlar senin

hızında iyi

sana merkez orta saha öneririm
Teşekkür ederim :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
Ben sürekli sağ kanat oynadım
Sonra sağ kanat oynadğımı farkettim olay bu :D:D:D

kral bu arada kaçıncı sınıfsın

Top Bottom