Hangisine çalışırsan o olurSelamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler
tekniğin iyi ise orta saha olabilirsinÇok ta hızlı değilim yavaşta değilim
bak şimdi öncelikle hangi ayağını rahat kullanıyorsun bize bu lazım ve sonra bütün futbol mevkilerini izliyeceksin bakıcaksın hangisi senin gibi bide hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle ben mesela on numara pozisyonunda oynuyorum neden? çünkü on numara pozisyonundaki adamlara baktığımda hepsi gibi olmak için çalışıyorum ve oldum da kendimi on numara pozisyonunda da kendimi rahat hissediyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu banaSelamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler
bak mesela serbest vuruşlar seninHa şey birde topa iyi falso veriyorum.
hızında iyiÇok ta hızlı değilim yavaşta değilim
sana merkez orta saha öneririmÇok ta hızlı değilim yavaşta değilim
Teşekkür ederimbak şimdi öncelikle hangi ayağını rahat kullanıyorsun bize bu lazım ve sonra bütün futbol mevkilerini izliyeceksin bakıcaksın hangisi senin gibi bide hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle ben mesela on numara pozisyonunda oynuyorum neden? çünkü on numara pozisyonundaki adamlara baktığımda hepsi gibi olmak için çalışıyorum ve oldum da kendimi on numara pozisyonunda da kendimi rahat hissediyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak mesela serbest vuruşlar senin
hızında iyi
sana merkez orta saha öneririm
rica ederim bu arada carlos yakışmışTeşekkür ederim![]()
Ben sürekli sağ kanat oynadımSelamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler
kral bu arada kaçıncı sınıfsınSelamlar. Futbol oynraken sınıf takımında filan sağ kanat oynadım genel olarak. Ama arkadaşlarım çok iyi kalecilik yapıyorsun diyorlar. Futbol oynayanlar nasıl karar verdi tavsiye verebilirler mi? Teşekkürler